Jump to content
Guest Gerrit

Films en series beherenRecommended Posts

Guest Gerrit

Ik heb flink wat series en films in mappen. Nou zoek ik een goed programma om deze te beheren. Het internet staat er vol mee, maar wat raden jullie aan? Hebben jullie een favoriet beheer je eigen film en series programma?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik gebruik zelf de applicatie van http://www.mymovies.dk/. Maar dit omdat deze ook in Windows Mediacenter integreert.
Je kan hem gratis gebruiken: http://www.mymovies.dk/how-to/written-documentation/feature-table.aspx

Maar er zit een hele uitgebreide en automatische manager in zie: http://www.mymovies.dk/how-to/beginnersguidecollectionmanagement.aspx

3_9 copy.png

Misschien vind je dit een handige tool :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aanrader is het gratis EMDB (Eric's Movie DataBase). Is freeware en wordt nog steeds doorontwikkeld dus komen er nog regelmatig updates uit. Anders kom je al vrij snel bij een betaald programma uit. Of een gekraakte versie maar software dat met grote regelmaat contact maakt met de servers van de fabrikant om de omschrijvingen en covers te downloaden, houd je nooit lang geactiveerd. Dan maar een programma wat wellicht iets simpeler in elkaar zit maar wel altijd blijft werken. Want niks is zo vervelend als dat je met een gekraakte versie een database opbouwt die je uiteindelijk niet meer kan bewerken of uitbreiden. Is al het werk voor niks geweest. Heb niet gewerkt met dit programma (daar heb ik het geduld niet voor :) ) maar hoor er goede berichten over.

 

 

main.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Gerrit

Die zocht ik. Een duidelijk freeware programma. Die van duken is wat veel van het goede. Maar emdb ziet er makkelijker in gebruik uit en is afgelopen maand nog verbeterd zo lees ik op de site.

Bedankt allebei, ik begin met emdb! :)

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1e post hier en dacht maak em gelijk nuttig.

Een beetje anders dan dat je zocht maar zeker bruikbaar.

Check plex.tv.

https://www.plex.tv/

legaal en gratis. Hiermee maak je je eigen mediabibliotheek. Hiermee kun je films stream naar je tv, xbox, playstation of telefoon. (je eigen films) Metadata wordt automatisch opgehaald, ondertitelingen kun je automatisch laten ophalen via opensubtitles (wel hopen dat het de goede is)
 

Verder kun je ook je bibliotheek delen met vrienden en kennissen zodat deze ook kunnen zien wat jij ze wil laten zien. Misschien dat het iets is.

Edited by skystormer
 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ook een goede bijdrage @skystormer. Ik heb plex ook thuis voor het streamen van downloads naar chromecast devices. Werkt erg fijn en gebruiksvriendelijk.

Jammer is alleen dat hij niet kan omgaan met iso of video_ts folders. En is dat nou net het merendeel wat ik op de schijfjes heb staan.

Maar een divx, avi, mkv etc pakt hij zo op met de juiste metadata. :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By William
   Welkom bij deze Club. In deze club bespreken we de laatste films van Nederlandse 🇳🇱 bodem. In dit board proberen we de laatste Nederlandse films te plaatsen met de gewenste informatie. 
   Je mag hier ook zelf topics aanmaken voor relevante vragen over de Nederlandse film industrie of films. De films worden vanaf het jaartal 2019 geplaatst en bijgewerkt. 
   Directe links naar een NZB, Torrent of download bestanden zijn hier niet te vinden en mogen niet worden geplaatst op Duken.nl. Discussiëren, overleggen en tips zijn toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
    
  • By Eeeeeek1972
   Graag in deze bijdragen sites plaatsen die werken en waar bekende posters hun content bekend maken, zoals QoQ etc.
   momenteel gebruik ik
   elitenzb.info
   newzbin.org
   iceworld.online
    
   PB /DM mag als het wat gevoelig ligt 🙂
    
    
  • By Monkie
   Hi,
   Zelf ben ik een enorme filmliefhebber. Daarom leek het me leuk om een 'Filmfragmenten' topic te openen.
   Het werkt simpel: Iemand plaatst een filmfragment en de ander moet raden om welke film het gaat. Zie je na minimaal 24 uur nog geen reactie? Plaats dan een hint, zo wordt het filmfragment mogelijk sneller geraden.
   Heb je het goed? Dan mag je zelf, binnen 24 uur nadat het vorige filmfragment is goedgekeurd, een filmfragment plaatsen.
   (Mocht dit topic niet worden gewaardeerd door de admins/mods, dan kan hier een slotje op)
   Ik bijt het spits af.
    
    
    
    

  • By Duken
   Een intuïtief stukje software dat het kijken van films een stuk makkelijker maakt. Want het handmatig downloaden van torrents en wachttijden zijn hiermee verleden tijd.
   Popcorn Time is een project van een aantal ontwikkelaars uit Buenos Aires. Het werkt op OS X, Windows en Linux en laat zich doodeenvoudig bedienen. Na het openen van de gratis app krijg je direct de populairste films in te zien, met aan de linkerkant een lijst van subgenres en daarboven een zoekbalk. Als je een film aanklikt wordt rechts een korte beschrijving van filmrecensiesite Rotten Tomatoes getoond. Als je met je muis over de filmposter beweegt kun je -indien beschikbaar- de kwaliteit selecteren, dit is meestal 720p of 1080p.
   Hier kun je ook een van de beschikbare ondertitels kiezen. Klik op ‘kijk nu’, wacht even totdat de bufferbalk vol is, en de film begint. Het is echt bijzonder simpel.

   Hoe werkt het?
   Popcorn Time streamt films door ze te downloaden uit de torrentdatabase van YIFY. Wanneer je een film kijkt (en dus tegelijkertijd downloadt), upload je automatisch stukjes film via het p2p-netwerk naar andere gebruikers. Het werkt dus net als met reguliere torrents, alleen hoef je hier niet te wachten totdat de complete film eerst is gedownload. De film wordt opgeslagen in een geheime folder, en automatisch gedeletet wanneer je computer opnieuw opstart, aldus Popcorn Time. Oh, en het is net zo legaal/illegaal als films downloaden via torrents. Dat verschilt dus per land.
   Je kunt Popcorn Time downloaden voor Windows 7 en hoger, Mac OS X 10.7 en hoger en Linux. Het gaat nog wel om bètaversies, maar op Macs en in Windows lijkt het stabiel te werken. Mocht je het proberen: laat ons weten wat je er van vindt en of het je huidige films-kijken-op-de-compter-ervaring beter maakt.

   Popcorn time 5 downloaden Windows
   Popcorn time 2.4 downloaden voor Andriod


×
×
 • Create New...