Jump to content
Kopje

Netflix kijken zonder internet in de autoRecommended Posts

Mijn kinderen zijn gek op Netflix. Wij gaan bijna op vakantie met de auto en willen in de auto ook Netflix kijken.

We hebben geen internet in de auto. Netflix kijken we op een laptop. Kan je de Netflix afleveringen ergens downloaden op een laptop?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo @Kopje

Veel films en afleveringen kan je met Netflix zelf downloaden. Ik heb dat 1 keer gedaan. Je kan ze daarna offline bekijken.
Dat is trouwens helemaal legaal en een dienst die Netflix zelf aanbiedt voor dit soort situaties. :)

 • Like 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat is zo vreemd, ik kan op mijn laptop nergens een download knop vinden van Netflix. Ik open netflix.com en kan daar nergens downloaden. Of ligt dit aan mijn account?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee, ik lees net dat het alleen kan met tablets e.d.
 

Citaat

Met de Netflix-app kun je bepaalde series en films downloaden zodat je die zonder internetverbinding kunt bekijken op je mobiele Apple iOS- of Android-apparaat en op computers en tablets met Windows 10. Downloads worden momenteel niet op andere apparaten ondersteund.

Je moet dus met een tablet o.i.d. de films downloaden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:( Wat jammer, ik heb een laptop met Windows 10. Daar kan het dus niet mee. De netflix site kan het niet en de app dus wel. :bug:

Dan maar weer terugvallen op torrents voor de kinderen. :cry:

 • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, lekker hé? Daar betaal je dan voor. :sorry:

Gewoon even met een VPN een paar TB aan (teken)films downloaden. Usenet bevat meer Nederlandstalige dingen maar het kan ook via torrents.

 • Like 1
 • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja zo vreemd. Maar ja nu qbittorrent aan het lezen. En anders maar vragen aan de familie voor kinder films op een SD kaartje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat kliko zegt klopt helemaal! Dat kan dus ook als je WIndows 10 hebt.

Het downloaden van Netflix-films kan vooralsnog alleen in de Windows 10-app van Netflix, te downloaden in de Windows Store . Het werkt bijvoorbeeld nog niet via je browser.

Zodra je deze opent, krijg je direct de melding dat films en series voortaan ook te downloaden zijn. Je hoeft niet meer te streamen en kunt dus ook kijken zodra je internetverbinding om wat voor reden dan ook wegvalt.

Niet alle content op Netflix is beschikbaar om te downloaden, maar het meeste wel. Druk in het hoofdmenu van Netflix naast het Netflix-logo op de drie horizontale streepjes om het hamburgermenu op te roepen. Onder Beschikbaar voor download vind je alles wat offline te kijken is. 

download.jpg

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

De Windows app heb ik nog niet eens aan gedacht. Handige oplossing. Hopelijk zit @Kopje nog niet op het strand en heeft ze nog wat aan dit advies.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goedemorgen, het is gelukkig ook al een stukje via qbitorrent gelukt. Maar sommige Nederlandse kinderfilms kan ik niet vinden of zijn in het Engels. 

Ik heb geen Windows 10 op mijn laptop. :( Ben nog heel erg blij met Windows 7. Die werkt nog fijn voor mijn programma's. 

Maar heel erg bedankt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By Yoshi
   Binnenkort komt de streaming dienst Disney+ naar Nederland. Ik heb begrepen dat op dit platform vele goede films verschijnen, waaronder natuurlijk alle Marvel films. Netflix abbo de deur uit en een Disney+ abbo nemen, op beide diensten een abbo nemen of gaan voor een totaal andere dienst zoals Videoland? Wat denken jullie?
  • By Rikkie
   Ik mis vaak series of films van netflix. Nu wil ik graag een persoonlijke Netflix maken voor mijn gezin. 
   Weet iemand of ik ergens de films van netflix kan downloaden en deze op een soort eigen online Netflix kan plaatsen? Of op een andere manier een eigen online film dienst kan maken? Hij is alleen voor het gezin niet voor buitenstaanders.
  • By mopje
   hallo 
   sinds kort heb ik netflix
   mijn vraag is daarmee hoe kan ik die films en series downloaden van netflix 
   graag zou ik daar meer over wille. weten gr mopje
  • By William
   Tijdens de gouden eeuw van downloaden kon je het zo gek niet bedenken, of het was door middel van een torrent te verkrijgen. Niemand betaalde meer voor muziek, games en films. Nu steeds meer bedrijven door de wonderen (of kwalen) van het internet hun verdienmodel aanpassen, zijn abonnementen en streaming-diensten ontzettend populair geworden. uTorrent’s antwoord op diensten als Netflix kan al die vooruitgang weer teniet doen.
   uTorrent, het bedrijf achter de bekende torrent-client, lanceert deze week uTorrent Web, een tool in je Windows browser waarmee het mogelijk wordt om films en series direct af te spelen terwijl deze gedownload worden. Niemand vind het immers tof om te wachten tot het balkje op 100% komt te staan voordat je aan je favoriete show kunt beginnen. Nu nog de smart download-functie en ik ben om.
   uTorrent Web is het antwoord op vele streamingdiensten die voor een relatief klein bedrag zo’n beetje alle denkbare content naar je streamen. Het voordeel van het gratis kapen van content was er wel een beetje vanaf. Misschien dat deze nieuwe tool roet in het eten gooit voor de rijke Hollywood studio’s die ‘te weinig geld’ verdienen aan hun producten.
   Een geweldig team
   Samen met zooqle.com kan je snel zoeken naar de laatste content en deze worden bij het openen van de Magnet links wordt uTorrent web geopend en speelt de film af. 


   Toon volledig nieuwsbericht
×
×
 • Create New...