Jump to content

Site om Nintendo Switch Games te downloaden via nzb
Recommended Posts

 • Replies 10
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Op Spotnet zijn de ook te vinden.

Maar sites als

https://romuniverse.com/download/category/132/nintendo-switch-roms/

https://romuniverse.com/download/category/134/nintendo-switch-roms-trimmed-xci/

Heeft ze ook staan. Daarin vind je ook de download titels. :)

Link to post
Share on other sites
7 uur geleden zei jan12345:

https://www.the-newgeneration.net/
Hier staan ze ook 😀

 

Citaat

DE REGISTRATIES ZIJN GESLOTEN! VOOR NU IS HET NIET MEER MOGELIJK TE REGISTREREN! 

Heeft niet zoveel nut als de registratie dicht is.

Link to post
Share on other sites
 • 6 months later...

is er ergens een degelijke uitleg, hoe ik gedownloade games kan spelen op de nintendo switch?

Link to post
Share on other sites
Guest Drifter
23 uur geleden zei Patton:

is er ergens een degelijke uitleg, hoe ik gedownloade games kan spelen op de nintendo switch?

Als ze net als gedownloade originele spellen op je SD-kaart staan zal dat niet anders zijn dan op de manier die beschreven is in de originele handleiding, maar misschien is er een lid die daar meer zekerheid in kan verschaffen. Ik lees wel op het Internet dat er risico's kleven aan het spelen van illegale spellen omdat Nintendo kan checken of een game(cartridge) het juiste certificaat heeft of niet. Zo kan worden voorkomen dat games met het internet verbonden kunnen worden en kunnen consoles zelf verbannen worden van het Nintendo-netwerk.

Er is op Tweakers.net wel een zeer uitgebreide Nintendo Switch Preview die je kan vinden onder deze link en een complete omschrijving over de ombouw van de Nintendo Switch is te lezen onder deze link

Link to post
Share on other sites

Je hebt dan Homebrew software nodig als atmosphere. Installatie handleiding:

Atmosphère 0.8.8 is vanaf nu beschikbaar en voorzien van ondersteuning voor firmware 8.0.0. Het Custom Firmware voor Fusée Gelée kwetsbare Switch consoles heeft volgens de changelog ook enkele bugfixes en verbeteringen aan boord:

Ondersteuning voor firmware 8.0.0

Custom exception handlers zijn toegevoegd aan de stratosphere modules.

Wanneer er zich een crash voordoet in een atmosphere core module zal doormiddel van een reboot informatie (log) naar de SD kaart worden geschreven.

Een bug waardoor de onderhoudsmodus (fw 7.0.0+) niet kon worden geactiveerd is opgelost.

Omdat de sigpatches voor Firmware 8.0.0 nog niet beschikbaar zijn zal je nog geen NSP bestanden kunnen spelen. Je wacht tot best op een update van je homebrew applicatie(s) alvorens je firmware 8.0.0 installeert op je hackbare console.

Downloaden en informatie hier

https://github.com/Atmosphere-NX/Atmosphere

Link to post
Share on other sites

Deze is handig om bij het topic te plaatsen. Overzicht van Nintendo switch rom formaten

Overi

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Monkie
   Nintendo wordt opnieuw aangeklaagd wegens de welbekende Joy-Con drift. De Canadese firma Lambert Avocat Inc. heeft een aanklacht ingediend tegen het Japanse bedrijf (via Eurogamer). 
   De firma wil een compensatie krijgen voor alle consumenten uit de hoofdstad Quebec die een Nintendo Switch of Switch Lite hebben gekocht, evenals Joy-Cons en Nintendo Switch Pro-controllers. Het bedrijf is van mening dat de Joy-Cons een "verborgen defect" hebben en niet voldoen aan de normen van de Canadese consumentenbeschermingswet.
   Lambert Avocat Inc. zegt dat een klant in november 2017 een Nintendo Switch kocht en na elf maanden gebruik merkte dat haar linker Joy-Con defect was. Haar personage zou in een richting bewegen zonder haar toedoen. Het is een probleem dat bekend staat als de Joy-Con drift. 
   De klant van Lambert Avocat Inc. nam vervolgens contact op met Nintendo, die de defecte Joy-Con repareerde, maar de rechter Joy-Con, een tweede paar Joy-Cons en nog een Nintendo Switch-controller kregen met hetzelfde probleem te maken.
   Het driften van de controllers van de Nintendo Switch zorgen al jaren voor veel ophef. Tot heden heeft het bedrijf uit Japan weinig ondernomen om deze drift tegen te gaan of om klanten tegemoet te komen. Ook in Nederland, België en andere Europese landen worden klachten over de Joy Con drift verzameld door consumentenorganisaties.
  • By Damay77
   Wij hebben een via software omgebouwde switch. de spellen en het programma staan op een geheugenkaartje.
   Nu zijn de kinderen druk met animal crossing. Animal crossing geeft normaal regelmatig updates zodat er nieuwe dingen aan het spel toegevoegd worden.
   Is er een manier om dit ook veilig met een omgebouwde switch te doen of is dit gewoon uitgesloten?  Andere manier om updates toe te voegen zonder dat de switch gesloopt wordt?
    
  • By Jeroenn0
   Hoi allemaal.

   Sinds november 2019 heb ik een Switch (nieuwe generatie). Op welke kan ik deze ombouwen?
   Kan dit alleen hardware matig (chip erin laten zetten) of dit ook nog software matig (CFW). Ook zie een dongle met USB C.
   Wat raden jullie aan? En heb ik dan XCI of NSP files nodig?
    
   Het liefst download ik de games en zet ze op een microSD, waarnaar ik deze gewoon kan starten op de Switch zonder ze te installeren.
   En natuurlijk de risico op een ban zo laag mogelijk.
    
   Thnx!
  • By William
   Nintendo heeft een overeenkomst gesloten met Uberchips.com, een online winkel die het heeft aangeklaagd wegens het aanbieden van Team-Xecuter's Switch-hacks en chips. Uberchips.com uit Ohio en zijn operator gingen akkoord met een vonnis van $ 2 miljoen. De toestemmingsovereenkomst, die nog moet worden ondertekend door de rechter, vereist ook dat de winkel alle resterende voorraad vernietigt.
   Nintendo doet er alles aan om te voorkomen dat het publiek illegale games op de Switch-console speelt. Hun grootste tegenstander is de beruchte hackgroep Team-Xecuter, die verschillende 'jailbreak'-hacks voor de gameconsole heeft uitgebracht. Na het kraken van de oorspronkelijke technische bescherming van Switch in 2018, heeft Team-Xecuter dit jaar een nieuwe reeks producten uitgebracht. Deze SX Core- en SX Lite-chips werken op alle Switch classic- en Lite-consoles, terwijl eerdere 'hacks' beperkt waren tot een subset van apparaten.
   Nintendo klaagt Uberchips.com aan
   Omdat de pogingen van Nintendo om direct na Team-Xecuter te gaan mislukken, richtte het gamesbedrijf zich op verschillende winkels die deze nieuwe hacks te koop aanboden. Ze omvatten Uberchips.com, dat wordt beheerd door Tom Dilts Jr., inwoner van Ohio.
   Kort nadat de rechtszaak was aangespannen, ging Uberchips offline, maar de rechtszaak verdween niet. De eigenaar van Uberchips besefte dit en in juni reageerde hij via zijn advocaat voor de rechtbank en ontkende vrijwel alle beschuldigingen.
   Na deze eerste reactie werd het stil, althans in de rechtbank. Achter de schermen kwamen beide partijen echter samen om te kijken of er een manier was om de kwestie op te lossen. Deze week bereikten ze een akkoord.
   Uberchips gaat akkoord om $ 2 miljoen te betalen
   In een gezamenlijke aanvraag hebben Nintendo en de Uberchips-operator een voorgenomen eindvonnis en een permanent bevel ingediend. Zoals verwacht is het Dilts in de toekomst verboden Team-Xecuter-chips of soortgelijke apparaten te verkopen. Daarnaast is er ook een forse schadevergoeding van $ 2 miljoen.
   "Eiser krijgt hierbij een vonnis toegewezen tegen alle beklaagden, gezamenlijk en hoofdelijk, voor een bedrag van US $ 2.000.000,00", luidt het voorgestelde vonnis, eraan toevoegend dat beide partijen hun eigen juridische kosten zullen dekken.
    
    
   Het is niet ongebruikelijk dat de nederzettingen op papier hoger zijn dan ze in werkelijkheid zijn. Of dat hier het geval is, kunnen we niet zeggen, maar gezien de omvang van de onderscheiding is het zeker mogelijk.
   Permanent bevel
   Het permanente verbod dat beide partijen zijn overeengekomen, verbiedt de exploitant van de site om te handelen in apparaten voor omzeiling, waaronder SX Pro, SX Core en SX Lite. Op een andere manier inbreuk maken op de auteursrechten van Nintendo is ook geen optie en alle resterende voorraad moet worden vernietigd.
   "De rechtbank beveelt verder [...] de inbeslagname, inbeslagname en / of vernietiging van alle Circumvention Devices, alle kopieën van SX OS, en al het andere elektronische materiaal of fysieke apparaten binnen de bewaring, het bezit of de controle van de gedaagden .." voorgestelde order luidt.
   Ten slotte kan Dilts de Uberchips Facebook-groep of enige vorm van gerelateerde sociale media niet langer onderhouden en moet het de domeinnaam Uberchips.com aan Nintendo overhandigen.
   Het voorgestelde vonnis moet nog worden ondertekend door de rechtbank. Aangezien het echter met instemming van beide partijen is ingediend, zou dat niet echt een probleem moeten zijn. Na ondertekening zal de zaak effectief eindigen.
   Rechtszaak tegen acht andere winkels loopt nog
   Uberchips was de enige bekende exploitant van de 'Team-Xecuter'-winkels waar Nintendo naar op zoek was. Een aparte zaak, aangespannen tegen acht vermoedelijk buitenlandse site-exploitanten, loopt nog.
   In dat geval heeft de gamegigant de eigenaren tot dusver niet kunnen achterhalen. Om deze reden heeft het onlangs om een permanent verbod gevraagd, zodat het domeinregistreerders en hostingbedrijven kan vragen om ze te sluiten.
   Team-Xecuter is geen partij in een van deze rechtszaken, maar ontkent dat het een "piraterij" -groep is die hulpmiddelen voor piraterij produceert. In plaats daarvan beschuldigde het Nintendo van censuur, monopolistische controle en juridische angstaanjagende tactieken .

 • Who was online  0 Users were Online in the last 2 hours

  There is no users online


×
×
 • Create New...