Jump to content
Sign in to follow this  
Monkie

Welkom bij de TV-Series ClubRecommended Posts

Welkom!

Een 'TV-Series Club' wat kan ik daar precies doen? Denk bijvoorbeeld aan onderstaande:

 • Welke series volg je? Plaats  een top 3 (4, 5, 6, 7, 8, 9, 10...)
 • Gezellig praten over een serie.
 • Een review schrijven over een seizoen die je hebt bekeken.

Wil je een discussie aanmaken voor een bepaalde serie? Kijk dan eerst of deze nog niet bestaat. Zo niet, maak een discussie aan, kies een duidelijk onderwerp en geef vervolgens je mening.

Edited by Monkie
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb de twee boards samengevoegd van de TV-series club zodat we één actiever board hebben. :) Bij overige clubs is dit ook uitgevoerd. Hoop dat je het ok vind @Monkie ;)

Alles valt nu in "https://www.duken.nl/forums/forum/75-discussies/"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By mopje
   hallo allemaal
   heb een vraagje van mijn zuster
   haar dochter doet mee met een.programma wat wordt uitegezonden op tv he nu zij wilt eigelijk die ene aflevering op stick of op dvd gezet worden
   maar ze heeft een digibox van onze Belgische provider telenet
   en het gaat ol het programma nachtwacht of zo iets
   graag wil ik er uitleg over of dat gaat of nie en hoe ik dat moet doen 
    
   alvast bedankt voor dit bericht te lezen
    
   Gr mopje en een fijne dag verder
  • By Duken
   Ik zocht een algemeen topic over series. Die was er nog niet dus bij deze
   topic is bedoeld voor huis, tuin en keuken praat over series die je hebt gezien en waar je over wilt kletsen. 
   er zijn topics gerelateerd over series, die gesprekken mogen daar. Dit houden we voor algemene kletskoek.
   🎥🎬
   gisteren begonnen aan de Netflix serie You Me Her. Aangeraden door een collega, afleveringen duren max 30 minuten en kijkt lekker snel weg. 
   eerste twee afleveringen gezien, maar deze willen we wel verder proberen te kijken. Jammer dat de serie vanaf 12 jaar is. Dan blijft het waarschijnlijk allemaal erg braaf. 😜
  • By Duken
   Wat zijn Clubs?
   Clubs zijn gemeenschappen binnen het Duken.nl forum die door leden zijn opgericht en onderhouden. (Zoals Facebook groepen.)
   Een club toevoegen
   Elk lid van Duken.nl kan clubs toevoegen, maar er zijn enkele regels. Er zijn 4 club types en u kunt kiezen terwijl u de club creëert. (U kunt dit later niet zelf wijzigen.)
   Openbare Clubs Thema: Publieke clubs moeten "algemeen belang" clubs binnen Duken.nl zijn. U kunt bijvoorbeeld een club voor bepaalde software of download methode maken, maar niet een club voor "Opel Corsa liefhebbers".  Rechten:  Iedereen kan alle berichten zien en een bericht maken, plaatsen en lid worden van de club. Er is geen lidmaatschap goedkeuring voor publieke clubs. Open Clubs Thema: Openclubs moeten ook "algemeen belang" clubs binnen Duken.nl zijn, aangezien de berichten voor iedereen te bekijken zijn, ook als je geen lid bent. U kunt bijvoorbeeld een club voor een bepaald filmgenre maken. Rechten: De eigenaar van de club controleert wie er lid kan worden van de club om berichten te plaatsen. Iedereen kan zich aanmelden waarna de eigenaar dan een lid kan goed of afkeuren. Iedereen kan de inhoud bekijken van deze club maar alleen leden mogen berichten plaatsen. Gesloten Clubs Thema: Gesloten clubs moeten nog steeds gerelateerd zijn aan downloaden in het algemeen, maar hier heb je veel meer vrijheid, omdat de berichten nooit publiek zijn. Alleen goedgekeurde leden zien de inhoud van deze clubs. Bijvoorbeeld: U kunt een gesloten club voor uw een groep maken met uw eigen forum.  Rechten: De eigenaar van de club controleert wie er lid kan worden van de club om berichten te plaatsen. Iedereen kan zich aanmelden waarna de eigenaar dan een lid kan goed of afkeuren. De club is zichtbaar maar de inhoud niet, deze is alleen te zien voor leden. Privéclubs Privéclubs werken als gesloten clubs, met uitzondering dat ze op geen enkele manier op de site staan en dus niemand kan rechtstreeks aanmelden. De eigenaar moet andere Duken.nl leden handmatig uitnodigen.  Uw club opzetten
   Vul gewoon het formulier via de link "maken" in om een nieuwe club te maken. Kies een titel en omschrijving en voeg een foto van een clubprofiel toe toe.  Vertel het de leden of personen die bekend moeten worden van je club! Nadat u een club hebt aangemaakt, bent u in eerste instantie het enige lid. U kunt andere Duken.nl direct uitnodigen of u kunt uw club-URL delen met uw vrienden via e-mail, social media of messenger apps. 

×
×
 • Create New...