Jump to content
Sign in to follow this  
Spotnetter

Spotnet 2.0 probleem reacties laden niet meer



Recommended Posts

Mensen ik heb momenteel een probleem met Spotnet 2.0.0.276 waar ik maar niet uit kom, ik hoop dat iemand hier me kan helpen.

Spotnet start gewoon op en ik kan ook gewoon spots openen.
Sinds kort willen de reactie niet meer laden en ook de preview afbeelding links bovenin wordt niet weergegeven.

Bij de reacties blijft Reacties laden... staan en daaronder alleen een blokje met een kruisje erin.
Bij de preview afbeelding wordt datzelfde 'blokje met kruisje' weergegeven.

Heeft iemand enig idee hoe dit op te lossen valt ?
Ik heb het Reacties_lader proggie al geprobeerd maar dit heeft geen resultaat opgeleverd.

Indien nodig kan ik een stukje uit het log hier neerzetten mocht dit gewenst zijn.

Ik hoop dat iemand van jullie me kan helpen !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oplossing voor dit specifieke probleem heb ik niet voor je, want daar zou je voor op het Spotnet Forum moeten gaan spitten tussen alle meldingen die daar al zijn gedaan over de 2.0 versie van Spotnet. Ik krijg ook steeds meer het idee dat je beter voor een stabiele versie Classic 1.9.0.5 kan gaan die je kan downloaden onder deze linkIk zou wel even gebruik maken van de eigen Spotnet Removal Tool om jouw 2.0 versie te verwijderen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dank je wel voor je reactie, Ik heb alles al doorgespit maar de oplossing niet kunnen vinden. Voor langere tijd prima met 2.0 kunnen werken, geen problemen mee gehad. Verwijderd met Revo, Herinstallatie ,  reactie loader gebruikt, probleem blijft.. Misschien toch maar, zoals je zegt,  naar versie 1.9

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minuten geleden zei Spotnetter:

Ik heb alles al doorgespit maar de oplossing niet kunnen vinden.

Als je voor het downloaden en repareren Grabit of SABnzbd of NZBGet gebruikt kan je in plaats van de software versie van Spotnet ook de Webversie  gebruiken, die heeft exact dezelfde database.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 uur geleden zei Spotnetter:

Bij de reacties blijft Reacties laden... staan en daaronder alleen een blokje met een kruisje erin.

Het kan ook zomaar zijn dat er iets is verandert in de server adressen die je in je instellingen hebt staan. Check even bij je Usenet Provider of er bij hun iets is aangepast want je server voor je Headers is niet hetzelfde als voor je Uploads. Dat zou kunnen verklaren dat je wel nieuwe spots in je database krijgt, maar dat de reacties (Headers) niet worden geupdate.

In je installatiemap op C>ProgramData> Spotnet staat een XML Document met de naam servers wat je kan dubbelklikken en openen in Kladblok. Als daar niet de correcte server gegevens in zijn opgeslagen werkt het bijwerken van Spotnet ook niet correct.

<Spotnet>
  <Server Type="Headers" Server="xxxxxxxxxx" Username="xxxxxxxxxx" Password="xxxxxxxxxx==" Port="119" SSL="0" Connections="2" />
  <Server Type="Downloads" Server="xxxxxxxxxx" Username="xxxxxxxxxx" Password="xxxxxxxxxx==" Port="119" SSL="0" Connections="1" />
  <Server Type="Uploads" Server="xxxxxxxxxx" Username="xxxxxxxxxx" Password="xxxxxxxxxx==" Port="119" SSL="0" Connections="1" />
</Spotnet>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drifter, gegevens aangepast, probleem blijft. zoals je eerder voorstelde , gebruik maken van de webversie wordt mijn oplossing voor dit probleem. Ik dank je nogmaals voor je hulp.

   

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helaas schort het aan het onderhoud van spotnet 2.0
Spotnet classic werkt nog wel goed.
Sommige webversies van Spotweb lopen ook helaas flink achter.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op 31-7-2019 om 21:55 zei Anoniem57:

Helaas schort het aan het onderhoud van spotnet 2.0
Spotnet classic werkt nog wel goed.
Sommige webversies van Spotweb lopen ook helaas flink achter.

Helaas gaat Spotnet 2.0 steeds meer achteruit en worden er geen updates meer voor uitgegeven. Ik had zelf ook problemen met Spotnet 2 en ben terug bij een werkende classic

Als (tijdelijke) oplossing kan je dus ook gebruik maken van Spotnet classic

Downloaden van de laatste Spotnet classic versie kan spotnet1905.zip.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By cookiesmonster
      Hoi,
      Op mijn Synology DS214 v6.2.2-24922 update 4 draai ik Spotweb
      Ik heb de Spotweb gedownload uit het snelrennen forum omdat er in de handleiding op hun website staat dat de installatie uit de repository niet goed werkt. Er staat nu wel een update klaar naar 20180518-1 in het package center.
      Ik heb de volgende vragen
      Waar kan ik een logfile verbinden over de posts die hij ophaalt? Ik heb met WinSCP gezocht vanaf root naar spot*.log en ik krijg alleen de log file van het package. Ik heb het ophalen gestart middels de knop op de website. Nu ik dit schrijf krijg ik het vermoeden dat hij alleen iets logt als ik het zelf start via retrieve.php
      Is het verstandig om SSL te gebruiken bij het ophalen van de nieuwsserver? 
      Ik haal mijn articles op bij Sunnynet en download bij Eweka. Ik heb 2 accounts genomen zodat de downloads elkaar niet in de weg zitten.
      Ik moet mijn VPN nog instellen.
      Bedankt voor de reacties.
       
    • By Damay77
      Ik heb spotnet maar ik zie maar max 4 Nintendo switch games in de lijsten staan. Ik twijfel nu of er iets aan de instellingen van mijn spotnet is.
      Zou iemand eens willen kijken hoeveel switch games er te downloaden zijn?
    • By Gerrit B
      Ik heb spotnet 2.0 geïnstalleerd, maar zo gauw de database wil laden, dat duurt ten eerste erg lang, en al het klaar is dan sluit het programma zich gelijk af.
      start ik het opnieuw, dan alles weer van voren af aan, ellen lang tijd wachten op de data base en dan sluit het programma zich af.....wat is hier het probleem? 
    • By Jeromeke
      Sinds kort krijg ik de volgende melding als ik spotnet opstart
      "Geen verbinding met database"
      Daarna kan ik alleen op ok drukken waarna spotnet afgesloten wordt.
      Wie heeft hier ook ervaringen mee en hoe kan het opgelost worden

×
×
  • Create New...