Jump to content

windows 10 home installatie


Guest movie-place


Recommended Posts

Guest movie-place

hallo 

ik ben windows10 home aan het instaleren op mijn laptop dus ben benieuwd hoe het gaat geven wens me succes en.ja het is een betaalde versie 

Link to post
Share on other sites
 • Replies 5
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Je bent bijna uniek met een betaalde versie, dus ik wens je ontzettend veel sterkte en laat even weten of je na de installatie ook weer van alles kan doen op je laptop. 

Je bent bijna uniek met een betaalde versie, dus ik wens je ontzettend veel sterkte en laat even weten of je na de installatie ook weer van alles kan doen op je laptop. :whistle:

Edited by Guardian
 • Haha 1
Link to post
Share on other sites
Guest movie-place

ja hoor het is gelukt en de licentie is ook mooi gelukt

het heeft tot zojuist geduurd met die instalatie ben van 6 uur deze avond al bezig eraan en nu pas gedaan 

maar is wel een heel ander windows dan windows 7 zenne maar daar ga ik mij deze week eens in verdiepen 

maar ik moest ook goed zoeken waar ik de licentie moest ingeven maar da was ook gelukt dus bij deze dag windows 7 welkom windows 10

 

wens jullie nog een fijne nacht rust toe want nu ga ik mijn bedje ook in heeft lang genoeg geduurd

tot morgen

Link to post
Share on other sites
Guest movie-place

damm is toch een pak verschil zenne maar wel goed dus ben er blij mee 

Link to post
Share on other sites

Mooi! Gefeliciteerd met je succesvolle Windows 10 installatie. Daar mag een kopje koffie op gedronken worden :)

coffee GIF

Link to post
Share on other sites
Guest movie-place

koffie een goei pint bier ja

maar een ding is zeker wat ik totaal niemeer ga doen en da is downloaden van films

had ik altijd al gezegd van nieuwe windows of pc maar nu is het een nieuws windows dus daarmee stop het downloaden nu definitief nu wil wat veilger door het leven zonder virussen en al want da had ik al met de vorige versie 

 

eindlijk wat terug naar cinéma gaan en terug kopen 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Ismail Antar
   Goedenavond allemaal. Ik heb hier al een weekje een heel irritante probleem mijn laptop wil maar niet normaal opstarten. Na vandaag ben ik er achter gekomen dat dit een oneindige automatisch herstel loop is. Alleen wil ik nu graag weten hoe ik dit moet oplossen zodat ik gewoon weer normaal in mijn account kan komen.
  • By FBI
   weet toevallig iemand hoe je een Windows 10 besturingssysteem op een smartphone vervangt door een android besturing?
   ik heb 2 Windows telefoons welke na eind 2019 helaas waardeloos blijken te zijn, de telefoons zijn gewoon goed maar totaal geen ondersteuning straks voor te krijgen en apps stoppen met werken
  • By Trizomu
   Daar het niet echt geschikt is om dit in Café de download of ergens anders te plaatsen en het toch een besturingssysteem betreft maak ik hiervoor een nieuw topic aan betreffende een probleem dat ik met de nieuwste versie van W10 ben tegen gekomen.
   Daar de update/upgrade naar de Mei 2019 versie uitbleef via Windows Update wou ik deze installeren op één van mijn pc's via de update assistent , standalone dus niet verbonden met mijn eigen netwerk, om deze te testen gedurende een paar weken/maanden ging alles eigenlijk (schijnbaar) goed tot ik het eerste Blue screen of DEAD kreeg met de mededeling dat er data verzameld werd en dat ik zou moeten gaan naar site van microsoft/stopcode en de code  memory_management moest ingeven om te weten wat het probleem zou kunnen zijn. Echter wordt door mijn browser, de nieuwste Firefox, gemeld dat deze site niet zou bestaan. Ben dan maar teruggegaan naar een vorige versie van mijn Windows 10 pro met versie 1809 en nu blijkt alles normaal te werken.
   Wat is eigenlijk de bedoeling dat ik dit meld: indien men wacht op deze update/upgrade en en deze wordt nog steeds niet aangeboden via de gewone weg van de Windows Update doe het niet via de assistent, niet iedereen krijgt misschien met dit probleem te maken maar het is beter nog even te wachten tot het moment dat die via de gewone weg wordt aangeboden. Ik heb rond gezocht op het net en nergens een zinnig antwoord gevonden op de vele site's die een antwoord zouden geven, wil u echter één van deze zogenaamde oplossingen volgen hou er dan echter rekening mee dat u dit zou doen op eigen verantwoordelijkheid omdat er regelmatig oplossingen bij zijn die schadelijk kunnen zijn voor niet alleen het OS maar ook voor uw privacy.
   Ik heb een vraag gepost op het officiële forum van Microsoft, zowel in het Engels als in het Nederlands, en zo gauw ik daar een antwoord op krijg die leidt naar een bevredigende oplossing laat ik jullie dat weten. Tot op dat moment is de enige oplossing van terug te gaan naar een vorige versie van W10, wat bij mij de versie 1809 was/is.
   Mvg. Trizomu
  • By Trizomu
   Gebruikers van een Windows 10-pc of -laptop die hun apparaat willen updaten met de voorjaarsupgrade van Microsoft, ervaren mogelijk problemen als op de computer een USB-stick of SD-kaart is aangesloten.

   Gebruikers van een Windows 10-pc of -laptop die hun apparaat willen updaten met de voorjaarsupgrade van Microsoft, ervaren mogelijk problemen als op de computer een USB-stick of SD-kaart is aangesloten.
   Het probleem kan zich voordoen op Windows-apparaten die de voor- of najaarsupdate van 2018 hebben geïnstalleerd en het besturingssysteem willen updaten terwijl er een extern geheugenapparaat is aangesloten, meldt Microsoft.
   De oorzaak is dat verschillende poorten met de voorjaarsupdate van Windows 10 een andere benaming kunnen krijgen. Om problemen daarmee te voorkomen, blokkeert Microsoft de update in pc's en laptops die zijn voorzien van een extern geheugenapparaat.
     Om de update te laten slagen, kunnen gebruikers de USB-stick of SD-kaart uit hun apparaat verwijderen en de installatie van de voorjaarsupdate van Windows 10 hervatten.
   Notitie Trizomu : Er ie eveneens over hetzelfde onderwerp een iets uitgebreider artikel beschikbaar hier
    

   Toon volledig nieuwsbericht

 • Who's Online   2 Members, 0 Anonymous, 173 Guests (See full list)


×
×
 • Create New...