Jump to content
Sign in to follow this  
Duken

Feedback op topics en reactiesRecommended Posts

Leden,

Dit topic wil ik gebruiken om de feedback buiten de bestaande topics te houden. Los van de rapportage functies kan je ook in dit topic met elkaar bespreken als er zaken of berichten niet kloppen binnen het forum.

Gebruik het als positieve feedback, snel lopen zaken uit de hand omdat de context niet begrepen wordt of verkeerd overkomt via tekst. Belangrijk is om te weten dat iedereen hier is om elkaar te helpen en het naar hun zin te hebben. Elkaar op punten, comma's of kleine stukjes tekst af te vallen gaan we niet doen. Ik hou van veel vrijheid en zie het goede in berichten maar kraak elkaar niet af. Ik weet dat ik een "makkelijke" admin ben maar volgens mij kunnen we het meeste onderling prima bepraten en oplossen.

Als je je hier niet in thuis kan vinden is het helemaal geen probleem. Kijk dan even op andere forums. 

Dus positief, positief en positief. 

Dank! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ga dit nu toch een beetje vreemde manier van werken vinden op dit forum, want reageren op topics waar je het niet volledig mee eens bent doe je toch niet op een hele andere plek op het forum. Ik bezoek met regelmaat ook andere forums en als daar onterechte negatieve reacties zijn of overdreven vervelend taalgebruik, zijn daar wel Moderators die een stukje tekst aanpassen of even een kleine waarschuwing geven. Ik denk dat je hiermee juist verwarring gaat creëren, maar zoals je nu in je tekst aangeeft dat wanneer een lid het hier niet mee eens is dat die dan maar even naar een ander forum moet gaan, maakt duidelijk dat je liever alleen leden hebt die een waarschijnlijke aardige bijdrage leveren in de vorm van spelletjes of een recensie van wat films of series en natuurlijk wat meldingen van nieuwe Torrent of NZB community's

Ik heb zelf geprobeerd wat leden te helpen met hun problemen en ben er helaas ook al achter dat je daar nauwelijks een redelijke reactie op krijgt waardoor je al snel geneigd bent om daar maar mee te stoppen. Ik wil als dit dan de plek moet zijn om offtopic even een reactie te geven over deze topic, want daar ben ik van mening dat het account van zo'n lid gelijk verwijderd hoort te worden. Drifter neemt de moeite om notabene in het Engels een degelijk antwoord te geven en dat lid heeft 2 dagen later zijn gezicht nog niet laten zien. Als dit dan is wat je graag wil zien op dit forum is het niet vreemd dat er duizenden leden nooit meer een reactie plaatsen.

Helaas is dit bericht niet zoals waar jij je bovenstaande berichtje mee afsluit Dus positief, positief en positief en ga ik maar inderdaad wat vaker op andere forums kijken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 uur geleden zei Guardian:

maar zoals je nu in je tekst aangeeft dat wanneer een lid het hier niet mee eens is dat die dan maar even naar een ander forum moet gaan

Ik bedoel eigenlijk naar dit topic (https://www.duken.nl/forums/topic/37418-feedback-op-topics-en-reacties/) misschien ga ik anders wel berichten verplaatsen van het bestaande topic naar dit topic. Ik heb het nu al te veel zien gebeuren dat een topic uitslaat op gedoe wat daar niet meer in plaats hoort. En inderdaad ik hoop op aardige reacties of positieve feedback. Dat zou ik heel prettig vinden.

Dat leden na een vraag wegblijven of geen antwoord geven zit in de forums van vandaag de dag. Daar kan ik weinig aan doen (lijkt helaas het gedrag van de internet bezoekers vandaag de dag). Ik kan wel leden gaan verwijderen maar wat is daarvan de meerwaarde? Ik hoop dat nieuwe leden zich thuisvoelen, op een fijne manier antwoord krijgen en dan blijven. Blijven ze niet, jammer maar dat is dan niet anders. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De topic bestaat dus dan maken we er ook maar gebruik van, want we zijn inmiddels met een paar reacties volledig offtopic die ik hier graag even wil aanhalen, omdat daar toch een aantal dingen voorbijkomen van de leden @vuurvogel76, @sweet11 en @Tuinbever die best wel gehoord mogen worden. Er worden al jarenlang Handleidingen en lijsten verstrekt met linkjes op Duken.nl, die best vaak bijgewerkt of aangepast moeten worden door de constante veranderingen in het wereldje van Downloaden en Gamen. Voor sommige leden met wat meer ervaring is het misschien vanzelfsprekend dat het aanleveren van een lijstje met linkjes voldoende is om je als website op dit gebied te profileren.

Ik heb als liefhebber van het Downloadwereldje hier een persoonlijke mening over want als ik naar de gemiddelde vraagstelling kijk van (nieuwe) leden, worden we toch wel heel vaak geconfronteerd met probleempjes die eerder ook al besproken zijn op dit forum, maar waar simpelweg niet even naar wordt gezocht in de archieven. Naar mijn bescheiden mening zijn de meeste leden van Duken.nl nagenoeg alleen op zoek naar relevante informatie over Torrent en NZB Community's waar ze direct terecht kunnen om de Films, Software, Series, Games vandaan te halen waar ze naar op zoek zijn.

We moeten er denk ik ook voor waken dat er geen topics gaan ontstaan waar de gemiddelde Reddit IT-tech zich thuis voelt, want daar is Duken.nl niet de geschikte site voor. Belangrijker is naar mening dat wanneer er aanvullende informatie wordt verstrekt, er ook wordt gedacht aan een stukje uitleg voor de leken, wat misschien belangrijker is om een Forum community te creëren die begripvoller met elkaar om kunnen gaan en niemand het idee gaat krijgen als Newbie geen mening of bijdrage te mogen leveren.

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 uur geleden zei Guardian:

Belangrijker is naar mening dat wanneer er aanvullende informatie wordt verstrekt, er ook wordt gedacht aan een stukje uitleg voor de leken, wat misschien belangrijker is om een Forum community te creëren die begripvoller met elkaar om kunnen gaan en niemand het idee gaat krijgen als Newbie geen mening of bijdrage te mogen leveren.

Eens eens eens, daar ben ik het helemaal mee eens. Valt mij zelfs op dat ik ook niet alles weet. Gelukkig worden er op vragen daarna antwoord gegeven. Maar eem stukje uitleg, indien beschikbaar is natuurlijk alleen maar prettig voor de leden en de bezoekers. 

Wat mij trouwens wel opvalt is dag de activiteit weer erg druk wordt. Waar komt dag opeens vandaan?  Goed om te zien overigens ;).

ik heb de rapportage meldingen van @Guardian gelezen en daarna kunnen oppakken. Bedankt daarvoor. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Belangrijker is naar mening dat wanneer er aanvullende informatie wordt verstrekt, er ook wordt gedacht aan een stukje uitleg voor de leken, wat misschien belangrijker is om een Forum community te creëren die begripvoller met elkaar om kunnen gaan en niemand het idee gaat krijgen als Newbie geen mening of bijdrage te mogen leveren.

 

Ook me eens elke beginner heeft recht om het te leren

Je moet hier ook geen forum gaan maken waar sommige net wat beter weten en die met elkaar gaan strijden,dat heeft geen nut

en dan is het het beste om die berichten  die oftopic te zijn te wissen en te verplaatsen naar een juiste topic waar men die info wel kan gebruiken.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By Duken
   In dit topic houd ik eventuele storingen bij van de site.
   16.01 - 19:52
   Op dit moment hebben we een storing op de webhost. Oorzaak onbekend, site is nu traag of offline. 
   Aanpassing gedaan in PHP. Kijken hoe het nu gaat
  • By Duken
   Heren en dames,
   Ik wil dit toch even met jullie delen.... Bij een duik in het archief kwam ik op een oude database van duken.nl met een nieuwsbericht over de "nieuwe website". Dit bericht kwam uit 2011. Het ging toen van de overgang van het CMS systeem Joomla naar Wordpress. Daarbij kwam ik screenshots van de oude sites / layouts tegen. Deze heb ik weer opgeslagen zodat ze gedeeld konden worden. Vanaf 2011 draaide we de Wordpress pagina (nu niet meer... ). De screenshots na 2011 heb ik zojuist gevonden en toegevoegd. Altijd leuk !
   De wordpress site heeft vanaf 2012 heeft gedraaid tot ergens 2017. Daarna zijn we overgestapt naar dit IPB CMS gestapt. Daar zoek ik het nieuwsbericht nog van...
   2002 tot 2004 - HTML code: 

   2004 tot 2005 Joomla CMS:

   2005 tot 2006 Joomla CMS:

   2006 tot 2007 Joomla CMS:

   2007 tot 2009 Joomla CMS:

   2009 tot 2011: Joomla CMS

   2011 tot 2017 Wordpress CMS:

   En nu dus de invision Community. Daar draaien we al wat jaren vertrouwd op.
    
  • By William
   Beste allemaal,
   Er is een nieuwe toevoeging op het forum waarmee je makkelijk film, serie en acteurs informatie kan toevoegen aan topics.
   Op dit moment is het actief op het gehele forum, in de toekomst alleen op specifieke forum's maar die mogelijkheid is er nog niet. 
   Bij het aanmaken van een topic krijg je onderin de knop "Film / serie informatie toevoegen aan het topic?" Bij het toevoegen van een film, serie of acteur wordt het topic automatisch voorzien van de informatie. (Dit is pas zichtbaar na het plaatsen).
   De informatie wordt automatisch wekelijks bijgewerkt vanuit themoviedb.
   Voorbeeld (engelstalig)

   Veel plezier met deze toevoeging op het forum!
   In dit topic is als voorbeeld Captain Marvel meegenomen
  • By William
   Het was weer een spannende dag voor de Duken community. Na de hardware upgrade van vorige maand was het nu tijd voor een upgrade aan de software kant. De site heeft een upgrade gehad van versie 4.3 naar de laatste 4.4. Er zijn veel nieuwe mogelijkheden geïmplementeerd waardoor onder andere de snelheid van de website omhoog is gegaan en er nieuwe mogelijkheden voor bezoekers en leden zijn ontstaan zoals het plaatsen van GIFjes.
   We draaien vanaf heden op de officiële Invision community 4.4 software. Wij hopen dat dit zorgt voor nog meer interactiviteit tussen de leden en een nog betere ervaring voor iedereen. Dit zijn de belangrijkste features:
   Plaats berichten voor registratie Geanimeerde GIF's plaatsen AdminCP-kennisgevingscentrum Nieuwe e-mailfuncties: Statistieken e-mailen Uitschijven zonder in te loggen SEO verbeteringen: Verbeterde paginering met paginanummer nu in pad (in plaats van queryreeks) en unieke paginatitels voor pagina's met pagina's. Verbeterd gebruik van canonieke tags. Verbeterde verwerking van lege containers en profielen om zachte 404s te verminderen. Verbeterde JSON-LD-markeringen, het toevoegen van @id-tags en het vaststellen van URL's voor opmerkingen. De pagina-uitvoer is verborgen verborgen door JavaScript. Prestatieverbeteringen: Lazy Loading toegevoegd voor afbeeldingen, wat het renderen van pagina's zal versnellen. HTTP / 2-ondersteuning toegevoegd met prefetch / preload. Ondersteuning voor Brotli-compressie toegevoegd. Verbeterde standaardprofielfoto's om inline SVG's te gebruiken in plaats van gegenereerde afbeeldingen, waardoor de paginaweergave wordt versneld. Verbeterde browsercaching van pagina's die worden bediend door de gastpagina-cache, waardoor het aantal verzoeken dat de server bereikt, wordt verminderd. Verbeterde overdracht van sessiegegevens voor gasten om databaserevisies voor gasten te verminderen. Geoptimaliseerde afbeeldingen om de bestandsgrootte te verkleinen voor snellere paginaweergave. Andere kleine prestatieverbeteringen om databasequery's te verminderen en onnodige code-uitvoering te corrigeren. De hele lijst met upgrades welke voornamelijk op de achtergrond werken vind je hier.
   Als jullie tips, feedback hebben of problemen / fouten tegenkomen horen we dit graag in de reacties. Dan kunnen we deze verhelpen zodat de gebruikers ervaring bij iedereen goed blijft

   Toon volledig nieuwsbericht

 • Latest news

 • Nu op het forum

  • hoi    wilde bedoelen de subs vertaal.ik met google translate maar het is juist die subs wil ik graag delen maar op de site opensubtitels willen die nie i zoals.heb de sub fantasy islands 2020 vertaald met google translate  en die wil graag ergens plaatsen 
  • Het virus doet inderdaad ook wat "goeds". Het laat wat pijnpunten zien die snel duidelijk worden als we minder consumeren. Hier in huis nu ook twee weken in quarantaine geleefd. Vrouw toch ziek geworden?! En daarna ik ook. Veel spierpijn, hoestjes en hoofdpijn. Komt en gaat weer. Ook koorts en verhoging. Smiddags opeens weer weg en savonds weer terug.  Smaak is ook slecht bij ons beide. Na een dag of 5 weer de goede kant op (zo voelt het nu) . Maar onze smaak is echt raar. Alles smaakt naar niks. 
  • Ik ben ook wel benieuwd. Ik kan niet echt de vraag vertalen. 
×
×
 • Create New...