Jump to contentRecommended Posts

hallo mensen

 

ik zoek een zeer goede seedbox waar ik mee kan werken 

maar ik heb een credit van meastro van bnp paribas 

nu als juliie mij kunnen helpen daarbij 

en neen heb geen visa of paypal 

 

alleen een credit card van meastro PNB PARIBAS FORTIS

 

alvast bedankt de uitleg 

 

 

ik zoek er lang naar 

Link to post
Share on other sites

 • Replies 5
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ik denk dat je voor een betrouwbare goede Seedbox het best een advies kan krijgen van @Tuinbever, maar volgens mij kan je met jouw creditkaart overal terecht waar je op de website het logo ziet staan

Haha Die Bever weet niet alles hoor @Skeletor Maar hier een klein overzicht, Ps ik betaal altijd met Cripto. maar kan ook met creditcard. Ik zou dan wel een prepaid card gebruiken. De beste

topman bedankt gaan we eens zien wat we kunnen gebruiken 

Posted Images

Ik denk dat je voor een betrouwbare goede Seedbox het best een advies kan krijgen van @Tuinbever, maar volgens mij kan je met jouw creditkaart overal terecht waar je op de website het logo ziet staan van Maestro.

1280px-Maestro_logo_svg.thumb.png.a02b592a6b391d08343a783222c5cb19.png

Een voorbeeld van zo'n verhuurder is Dedi Seedbox die onderaan de pagina ook het Maestro Logo heeft staan. Goedkoopste optie is een box van 750 GB die dan 10 $ kost of € 8,47 zoals je kan zien in het door mij even aangeklikte winkelwagentje.

 • Like 1
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
 • Solution

Haha Die Bever weet niet alles hoor @Skeletor

Maar hier een klein overzicht, Ps ik betaal altijd met Cripto. maar kan ook met creditcard. Ik zou dan wel een prepaid card gebruiken.

De beste seedbox-providers

Dit zijn mijn aanbevolen seedbox-providers:

 • RapidSeedbox biedt root-toegang en veel apps zijn beschikbaar als "one click installs" inclusief Plex en OpenVPN. Accepteert bitcoin, 14 dagen restitutiebeleid. € 15 euro ($ 18 USD) van maand tot maand. Meer details .
 • DediSeedbox biedt ook OpenVPN en Plex aan als een installatie met één klik. Root-toegang tot je eigen VPS. Goede schijfruimte (1 TB met het abonnement van $ 15 per maand). Meer details.

Wat is een seedbox?

Een seedbox is een speciale, supersnelle server voor het downloaden en uploaden van bestanden. De meeste mensen huren seedboxen om zeer snelle torrent- of Usenet-overdrachten te realiseren. Meestal zie je snelheden van 100 Mbps (8 MB / s) tot 10 Gbps (1250 MB / s) op een seedbox.

Een seedbox stelt je ook in staat om ISP-throttling te vermijden en afluisteraars zoals de RIAA of MPAA te omzeilen.

Tegenwoordig zijn er veel seedbox-providers - de meeste worden beheerd door individuen of kleine bedrijven. Deze seedboxen hebben enkele van de beste feedback van klanten:

Hoe een seedbox te gebruiken

Over het algemeen zijn seedboxen zo ingesteld dat u Usenet- en torrent-applicaties vrij eenvoudig kunt installeren.

Nadat de bestanden zijn gedownload naar de seedbox, kunnen ze vervolgens op uw computer worden gedownload via de HTTP-, FTP-, SFTP- of rsync-protocollen. Je kunt de media ook rechtstreeks vanuit de seedbox streamen met een applicatie als Plex.

Sommige seedboxen bieden mogelijk een VNC- verbinding of een extern bureaubladprotocol op sommige Windows-machines. Hierdoor kunnen veel populaire clients op afstand worden uitgevoerd.

Een volledige lijst met Seedbox-providers

Hier is een lijst van alle seedbox-providers die al meer dan een jaar actief zijn:

 • Thanks 2
Link to post
Share on other sites

topman bedankt gaan we eens zien wat we kunnen gebruiken 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
14 uur geleden zei Tuinbever:

Haha Die Bever weet niet alles hoor @Skeletor

lol....maar Bever komt wel met een briljant antwoord 😛 Serieus fijn en duidelijk :) 

Dit is trouwens ook nog een mooie toevoeging:

 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • 2 months later...

Als je een seedbox zoekt met veel opslagcapaciteit, dan is seedhost alleszins een aanrader...
Ik heb er nu 2 seedboxen van elk 48 tb, en ben er zo blij mee...

Qua betalingen dacht ik toch dat Fortis ook VISA ondersteunt? In dat geval kan je gewoon met VISA betalen bij hen.

Edited by MrAudi
 • Agree 1
Link to post
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Duken
   Seedboxen zijn behoorlijk populair bij een subset van enthousiaste torrent-gebruikers. Ze stellen mensen in staat om het seeding-proces uit te besteden aan een externe service, wat zorgt voor hoge download- en uploadsnelheden. Dit voorkomt ook dat de privé IP-adressen van gebruikers verschijnen in torrent-zwermen. Dat betekent echter niet dat ze altijd anoniem zijn.
   BitTorrent is een openbaar protocol voor het delen van bestanden, dat IP-adressen van up- en downloaders naar het grote publiek uitzendt.
   Voor sommigen is dit een probleem, dus om dit te voorkomen, wenden mensen zich tot services van derden , zoals VPN's , proxy's of cloud-torrent-downloaders.
   Hoewel deze services een extra beschermingslaag toevoegen, zijn ze niet allemaal anoniem. Veel cloud-torrent-downloaders kunnen bijvoorbeeld nog steeds een IP-adres en tijdstempel koppelen aan een specifieke gebruiker of hun service.
   Met dit in gedachten vroegen we ons af hoe dit van toepassing is op seedboxen. Hoewel deze services niet overwegend als anonimiteitstool worden gebruikt, denken sommigen van wel.
   Om erachter te komen of dit inderdaad het geval is, hebben we een aantal van de grootste seedbox-aanbieders benaderd met een aantal relevante vragen. De vragen hebben onder meer betrekking op logboekregistratie, reacties op DMCA-kennisgevingen en juridische verzoeken. 
   De volledige set vragen is als volgt:
   1. Verzamelt uw service tijdelijke of permanente gegevens die een seedbox IP-adres kunnen koppelen aan een specifieke gebruiker van uw service? Zo ja, welke informatie verzamelt u en hoe lang wordt deze bewaard?
   2. Slaat uw service persoonlijk identificeerbare informatie van gebruikers op (inclusief IP-adressen)? Zo ja, welke informatie bewaart u, en voor hoelang?
   3. Slaat uw service de namen / hashes of andere identificerende informatie op van (eerder) gedownloade inhoud (opgeslagen op uw servers) die kan worden gekoppeld aan een specifieke gebruiker? Zo ja, voor hoelang?
   4. Biedt u speciale en / of gedeelde IP-adressen aan? Als IP-adressen worden gedeeld en u een 'live' klacht krijgt van een derde partij, is het dan mogelijk om een IP-adres te koppelen aan een 'live' torrent en een bijbehorend gebruikersaccount?
   5. Hoe reageert uw service op DMCA-kennisgevingen of soortgelijke verwijderingsverzoeken?
   6. Heeft u een beleid voor herhaalde overtreders? Zo ja, wat houdt dat in?
   7. Heeft u ooit een verzoek van een derde partij gehad om informatie over een specifieke gebruiker te verstrekken en heeft u dit kunnen doen?
   8. In welke omstandigheden geeft u gevolg aan wettelijke verzoeken en wat kunt u overhandigen?
   Hoewel we contact hebben opgenomen met bijna een dozijn seedbox-providers, hebben slechts twee geantwoord. Dit valt nogal tegen, vooral van bedrijven die soms tienduizenden klanten bedienen.
   Hieronder staan de reacties van de twee providers die zo vriendelijk waren om te antwoorden: SonicBit en Rapidseedbox.
   SonicBit
   1. We slaan IP-adressen van gebruikers op voor elke gebruiker die onze seedbox gebruikt om onze service vrij te houden van valse / nep-e-mailaccounts, ongeldige verwijzingsactiviteiten, enz. Informatie wordt verwijderd wanneer een gebruiker vraagt om zijn account te verwijderen.
   2. We slaan gebruikers-IP's op wanneer een gebruiker inlogt en uitlogt, voor de beveiliging van de gebruikersaccount om eventuele ongeldige activiteit in hun account te controleren. Informatie wordt verwijderd wanneer een gebruiker verzoekt zijn account te verwijderen.
   3. We slaan geen gedownloade hashes op.
   4. We bieden alleen gedeelde seedbox IP-adressen aan, maar verschillende seedboxinstanties. We kunnen de specifieke gebruiker controleren op elke torrent die in zijn account is gedownload, zelfs met een gedeeld seedbox-IP-adres.
   5. We zullen er onmiddellijk en serieus op reageren, controleren of het verwijderingsverzoek geldig is en de DMCA-melding dan doorsturen naar de gebruiker. Als er binnen drie dagen geen reactie is, zullen we de inhoud handmatig verwijderen.
   6. Nee.
   7. Nooit.
   8. We voldoen aan de wettelijke verzoeken en doen ons best om eventuele juridische verzoeken op te lossen om onze service schoon te houden.
   RapidSeedbox
   1. Een gebruiker is op het moment van gebruik gekoppeld aan een seedbox-IP. Wanneer het abonnement wordt beëindigd, wordt ook de hele seedbox beëindigd.
   2. We slaan de e-mail, transactiegeschiedenis, laatst gelogde tijd en IP-adres op in het klantgedeelte. Gebruikers kunnen op elk moment verzoeken om verwijdering van hun account / gegevens. Soms ruimen we slapende accounts op om middelen te besparen.
   3. Nee. Bij vijf van de zes abonnementen krijgt de gebruiker een VPS met root-toegang en heeft hij volledige controle over de seedbox.
   4. Elke seedbox heeft een speciaal IP-adres. “Live” klachten zijn gekoppeld aan een IP-adres / gebruiker.
   5. Proactief lokaliseren en verwijderen van de gegevens, de gebruiker informeren en vragen om niet te herhalen.
   6. Herhaalde overtreders zullen hun diensten opgeschort en uiteindelijk beëindigd krijgen.
   7. We verwijzen mensen naar onze Servicevoorwaarden en moedigen hen aan om verantwoordelijkheid te nemen voor de activiteit en de inhoud op hun toegewezen seedbox.
   8. Zie het antwoord op vraag 7.
   —-
   Zoals de bovenstaande antwoorden laten zien, kunnen seedboxen erg handig zijn. Ze zijn echter zeker niet (altijd) anoniem. Als uw seedbox-provider hier niet wordt vermeld, raden we u aan contact op te nemen met ondersteuning door dezelfde vragen te stellen.
  • By brillant1
   ben met rutorrent begonnen ,voor het uppen naar mijn seedbox ,maar het lukt me niet om een torrent aan te maken
   wie heeft er een  goede handleiding voor en het liefst in het Nederlands
    
   bij voorbaat dank
  • By mopje
   hallo allemaal
   ik heb een vraagje ik zoek een seedbox
   voor torrents te downloaden ik ben al bekend met torrents maar niet be seedboxes ik zou er graag uitleg voor willen van jullie 
   wat is de beste seedbox en kan ik een abo van een jaar aankopen 
   of is dat beperkt
    
   laat maar iets weten 
   gr mopje
  • By brillant
   heeft er iemand een goede Nederlandse beschrijving van een seedbox

 • Who was online  0 Users were Online in the last 2 hours

  There is no users online


×
×
 • Create New...