Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Leaderboard

 1. Duken

  Duken

  Administrators


  • Points

   5

  • Posts

   26,216


 2. Meh Meh

  Meh Meh

  Read-only


  • Points

   5

  • Posts

   4,260


 3. IfElse

  IfElse

  Read-only


  • Points

   1

  • Posts

   2,642


 4. Monkie

  Monkie

  Read-only


  • Points

   1

  • Posts

   3,023


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/20/2022 in all areas

 1. Ik las vanmorgen dat een zielige stumpert de gegevens van vluchtelingen heeft gestolen. Trieste scriptkiddies, doe wat nuttigs. Leg 8kun plat of zo...
  2 points
 2. Dat had ik ook, dat afdwingen gaat naar mijn idee uiteindelijk ook komen. Nooit gedacht dat het ook ooit zo ver kon komen en we nog steeds geen lange termijn oplossing in zicht hebben. Maar goed, voor nu een hele fijne donderdag
  2 points
 3. Goedendag allemaal. Bedankt voor het delen van je mening en gedachten, @Duken Het vaccineren van kinderen tegen corona vind ik nogal ziek, als men zeer gedegen onderzoek heeft gedaan naar de werking van een vaccin, dan kan het wat mij betreft wel. Kinderen worden ook ingeënt tegen de mazelen en vele andere ziektes. Maar, wij als volwassen, zijn eigenlijk proefapen, er was geen tijd om de vaccins goed te testen. Ik vraag mij ook af wanneer het ophoudt. Als ik iedereen een plezier doe door toch een booster te nemen, en het daarbij blijft, dan zou ik het doen. Maar ik heb het idee dat het niet bij een of twee boosters blijft. Ik denk dat er vele, vele boosters volgen. En, daar werk ik niet aan mee, ik vertrouw het niet, voel mij er helemaal niet prettig bij, dus voor mij geen booster. Totdat ik de supermarkt niet meer in mag, dan moet het maar... Direct of indirect gaan ze het uiteindelijk toch wel afdwingen, door het gewone leven onmogelijk te maken.
  2 points
 4. Ik kon na een CPU upgrade het niet laten om mijn GPU ook te upgraden naar een 3080 Ti. Ik speel toch wel graag games maxed out en helaas kon de 1080 Ti dat niet bij elke game met 60FPS. Wat een beest! WAUW.
  1 point
 5. Mooi, ik ga 'm proberen. Maar, als ik met de browser naar Youtube ga zie ik zelden reclames. Ik gebruik een adblocker en schijnbaar houdt die ook video reclames tegen. Niet altijd, maar meestal. Toevoeging, ik bedoelde mijn mobiele Samsung browser. Op de desktop gebruik ik geen adblocker.
  1 point
 6. Vorig jaar zijn de privégegevens van ruim 6,7 miljoen gebruikers van de website Open Subtitles gestolen via een zwak beheerderswachtwoord. Het gaat om e-mailadressen, ip-adressen, gebruikersnamen, geografische locaties en met het MD5-algoritme gehashte wachtwoorden. MD5 is een zwak algoritme voor het hashen van wachtwoorden, waardoor dergelijke wachtwoordhashes eenvoudig zijn te kraken. Volgens de website, waar ondertitels voor films en series zijn te vinden, wist de aanvaller via het 'low security' wachtwoord van een 'SuperAdmin' binnen te komen. Vervolgens wist hij toegang te krijgen tot een onbeveiligd script dat alleen voor SuperAdmins beschikbaar was. Met dit script kon hij gebruikersgegevens uit de database stelen. De aanvaller eiste losgeld, anders zou hij de data openbaar maken, wat inmiddels ook is gebeurd. Open Subtitles stelt dat de website in 2006 is opgericht, met weinig kennis van security, waardoor wachtwoorden alleen als MD5-hash werden opgeslagen. De website stelt dat de hashes van lange wachtwoorden lastig zijn te kraken, maar dat de meeste gebruikers zwakke wachtwoorden gebruikten. Gebruikers wordt dan ook aangeraden hun wachtwoord te wijzigen. De e-mailadressen zijn nu aan datalekzoekmachine Have I Been Pwned toegevoegd. Via de zoekmachine kunnen gebruikers kijken of hun gegevens in bekende datalekken voorkomen. Van de 6,7 miljoen toegevoegde e-mailadressen was 75 procent al via een ander datalek bij Have I Been Pwned bekend.
  1 point
 7. Nou... trailer gekeken. Serie ga ik niet kijken. Ben niet gemaakt voor die creepy shit. Gaat al direct in me kop zitten. Ben een watje
  1 point
 8. En ook dat, waarvan ik niet dacht dat het ooit zou gebeuren zie ik wel dat in de toekomst VPN providers worden aangepast op verzoek van de rechters etc zoals @Meh Mehaangeeft. Ik hoop het uiteraard niet.
  1 point
 9. tweestapsverrificatie gebruik ik ook waar het kan, wachtwoorden worden automatisch gegenereerd en opgeslagen in het wachtwoord kluisje. Maar vroeger... nee vroeger had ik 3 wachtwoorden, één voor speciale sites, één voor minder speciale en één voor alles wat los en vast zat... daarvoor had ik één wachtwoord voor alle sites. Maar dat was toen wel bij iedereen. Het gekke is nu dat mijn zoon van 12 niet echt weet hoe het zit met zijn wachtwoorden. Als ik kijk naar zijn accounts van Roblox of social games die hij aanmaakt is het allemaal hetzelfde wachtwoord, Ik moet hem ook maar eens gaan meegegeven hoe het werkt. Feit is wel dat die drempel van wachtwoord tools nog hoog ligt voor de vrouw aan de eettafel of het kind op de tablet.
  1 point
 10. Tja, er blijven mensen die maar een paar wachtwoorden gebruiken voor tal van sites. Anno 2022 kan dat echt niet meer! Voor die mensen zou ik zeggen.... kijk deze website eens: https://laatjeniethackmaken.nl/ Het is een website waar veel uitleg, tips en trucs worden gegeven waar een ieder van ons wat aan heeft, van Jan met de Pet tot diegene die denken alles dik voor mekaar te hebben🧛‍♂️
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...