Jump to contentRecommended Posts

Hallo allemaal,

Sinds een paar dagen krijgt mijn iphone geen pushmeldingen meer binnen en bij het openen ven elke app krijg ik een melding: Verbind met iTunes om pushberichtgeving te gebruiken. Ik wilde dus mijn iphone herstellen om dit op te lossen. Aangezien ik een jailbreak heb, wil ik ios 7.0.6 behouden. Ik heb gelezen dat je dan moet herstellen met behulp van een ipsw bestand. Maar als ik op herstellen klik gaat hij eerst de software uitpakken en dan krijg ik de foutmelding: de iphone kan niet hersteld worden. Er is een onbekende fout opgetreden (3194). Ik heb al geprobeerd de hosts file aan te passen maar niks helpt. Weet iemand wat ik hieraan kan doen? Ik ontvang nu geen meldingen op mijn iphone en dit is zeer vervelend. alvast bedankt!

Link to post
Share on other sites

 • Replies 1
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Misschien een eventuele bijkomende oplossing wordt geboden op de volgende pagina, hoewel deze methode ook in het antw. van Duken vermeld wordt: http://osxdaily.com/2010/12/06/error-3194-fix-for-itunes

Er bestaat een kans dat je tijdens het downgraden, updaten of herstellen van je iPhone, iPad of iPod touch met iTunes een error melding krijgt. Meest voorkomende is de Error 3194 en Error 21 maar heel soms ook Error 1013. Over het algemeen hebben gejailbreakte iOS-apparaten hier last van.

Herstel-iTunes-Error-3194-Error-21-en-Error-10131.png?resize=350%2C350

We krijgen een boel e-mail’s binnen over dit probleem, ook zien we veel reactie’s van bezoekers dat hun iOS-apparaat niet meer aangaat.Via deze simpele handleiding willen we iedereen tegelijk helpen.

Optie 1:

 • Download TinyUmbrella via hier.
 • Start TinyUmbrella op als Administrator.
 • Selecteer uw iPhone, iPad of iPod.
 • Klik nu op het tabblad “Advanced”.
 • Haal het vinkje weg bij “Set Hosts to Cydia on Exit”

Herstel-iTunes-Error-3194-Error-21-en-Error-1013.png?resize=596%2C139

 • Herstart je PC / Mac.
 • Probeer je iPhone, iPad of iPod touch nogmaals te downgraden, updaten of herstellen met iTunes.

Als je nog steeds een Error 3194, Error 21 of Error 1013 melding krijgt probeer optie 2.

Optie 2 voor Windows gebruikers:

 • Navigeer naar C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts
 • Open de “Host”bestand als Administrator.
 • Verwijder nu het volgende: 74.208.105.171 gs.apple.com
 • Sla het op en probeer je iPhone, iPad of iPod touch nogmaals te downgraden, updaten of herstellen met iTunes.

Optie 2 voor Mac OS X gebruikers:

 • Navigeer naar /etc/hosts” of “/private/etc/hosts
 • Open de “Host”bestand als Administrator.
 • Verwijder nu het volgende: 74.208.105.171 gs.apple.com
 • Sla het op en probeer je iPhone, iPad of iPod touch nogmaals te downgraden, updaten of herstellen met iTunes.

Link to post
Share on other sites

Misschien een eventuele bijkomende oplossing wordt geboden op de volgende pagina, hoewel deze methode ook in het antw. van Duken vermeld wordt: http://osxdaily.com/2010/12/06/error-3194-fix-for-itunes/

Wat is er nu misschien interresant aan deze pagina is dat ook de volgende dingen aangeboden worden (mss. off topic maar ik wilde het niet onthouden aan diegene die er mss. baat zouden kunnen bij hebben):

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Monkie
   We verwachten dat iOS 15 pas in september gelanceerd wordt, maar dat wil niet zeggen dat je tot dan geen nieuwe softwarefuncties krijgt. Apple heeft net aangekondigd dat een grote nieuwe privacy-functie onderweg is.
   In een post op zijn Newsroom heeft het bedrijf onthuld dat App Tracking Transparency beschikbaar zal zijn in de volgende bèta-update. Aangezien iOS 14.4 reeds beschikbaar is, wordt het waarschijnlijk de bèta voor iOS 14.5.
   Deze functie, die naar verluidt in de lente uitrolt (vermoedelijk maart), zal apps dwingen om jouw toelating te vragen voor ze jouw activiteiten en data tracken over apps en websites van andere bedrijven heen.

   (Image credit: Apple)
   Zodra de functie lanceert, zal je bij het opstarten van een app worden gevraagd om je toelating te geven voor het delen van jouw data. Je hebt dus de keuze om daarmee in te stemmen. Apple zal ook van de apps eisen dat je steeds volledige toegang blijft hebben tot hun functies, zelfs als je er niet mee instemt.
   Deze aanpassing zal vooral een effect hebben op diensten zoals Facebook, die jouw data delen met bedrijven voor gepersonaliseerde advertenties. Facebook heeft zich dan ook al verzet tegen deze aanpassingen, en beargumenteerde dat dit kleinere bedrijven zal treffen.
   Het ziet er wel naar uit dat dit gebruikers meer controle geeft over hun data en privacy, wat ons een goede zaak lijkt. De App Tracking Transparency-functie zal ook beschikbaar worden op iPadOS 14 en tvOS 14. Ook de eigen applicaties van Apple zullen ermee aan de slag gaan.
  • By Moonreine
   Hallo, ik heb hier net een nieuw product van team xecuter gevonden, het is voor de Nintendo Switch-jailbreak, zoals sx pro voor Switch 2017.
   Is dit waar ?
   zo ja, echt waard om te kopen?
  • By Ismail Antar
   Goedenavond allemaal. Ik heb hier al een weekje een heel irritante probleem mijn laptop wil maar niet normaal opstarten. Na vandaag ben ik er achter gekomen dat dit een oneindige automatisch herstel loop is. Alleen wil ik nu graag weten hoe ik dit moet oplossen zodat ik gewoon weer normaal in mijn account kan komen.
  • By Trizomu
   Apple zal maandag aankondigen dat muziekapp iTunes gaat verdwijnen, schrijft Bloomberg in een vooruitblik op Apples Worldwide Developers Conference (WWDC) van volgende week.

   Het bedrijf zou volgens Bloomberg van plan zijn om iTunes ook op MacOS te vervangen door de apps Music, TV en Podcasts, zoals eerder al op iPhones en iPads gebeurde. Updates en andere aanpassingen aan het apparaat kunnen vanaf dat moment worden uitgevoerd via de Apple Music-app.
   De muziekapp iTunes werd in 2001 geïntroduceerd als antwoord op illegale muziekdownloaddiensten. Het programma was lange tijd de enige manier om de software op Apple-producten te updaten. Het assortiment van de iTunes Store werd in de beginjaren rap uitgebreid naar games, films, boeken, podcasts en andere media. Apple is al enige tijd bezig om deze onderdelen op te breken naar eigen apps. Met de definitieve overstap van iTunes naar Apple Music hoopt het bedrijf bovendien in te spelen op de verschuiving in de markt van muziekdownloads naar muziekstreaming.
    

   Toon volledig nieuwsbericht

 • Who was online  5 Users were Online in the last 2 hours


×
×
 • Create New...