Jump to content
bart0255

hulp bij rippen van beschermde dvdRecommended Posts

Beste Leden

 

Voor een PowerPoint presentatie zou ik graag een klein stukje uit een dvd willen

halen en de url in de presentatie willen verwerken. Ik weet niet of de dvd beveiligd is.

Een en ander kan tegen betaling, we zullen dit vaker willen

Wie o wie kan ons op korte termijn helpen. Graag omgeving velsen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom op het forum bart0255 :)

Je hebt het over een powerpoint presentatie, een klein stukje uit een dvd, en een url.

Als ik het dus goed begrijp wil je een DVD rippen, een gedeelte ervan uitknippen, dat ergens uploaden en de url naar die video in de powerpoint presentatie zetten?

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 uur geleden zei bart0255:

Beste Leden

 

 Ik weet niet of de dvd beveiligd is.

Met één ding kan ik u alvast helpen en dat is, indien u niet weet of de dvd beveiligt is (wat nogal wel eens durft een feit zijn), kan u van deze een back-up (rippen) maken met DVDshrink

Het is héél gemakkelijk in gebruik en een uitstekend programmaatje om dvd(s) te back-uppen en te bewaren op pc of harde schijf (eigenlijk zou ik ook ssd er bij moeten vermelden), belangrijk om te vermelden is dat het niet te gebruiken is om een dvd met een computerprogramma te rippen. Via de volgende link kan u een volledige handleiding bekomen (in het Nederlands) Handleiding dvd shrink

Mvg. Trizomu

Edited by Trizomu
bijplaatsen link voor handleiding
 • Like 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 uur geleden zei oʞᴉlʞ:

Welkom op het forum bart0255 :)

Je hebt het over een powerpoint presentatie, een klein stukje uit een dvd, en een url.

Als ik het dus goed begrijp wil je een DVD rippen, een gedeelte ervan uitknippen, dat ergens uploaden en de url naar die video in de powerpoint presentatie zetten?

Zo is het precies, of het stukje film rechtstreeks in de PowerPoint presentatie film afdraaien

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eerst zal je moeten uitvogelen welke video bestandsformaten Powerpoint allemaal ondersteund. Staat DVD/VIDEO_TS en niet bij dan zal je de DVD eerst moeten converteren naar een ander bestandsformaat wat wél geaccepteerd wordt door Powerpoint. Daarna kan je het beeld gaan bijsnijden/croppen/trimmen. Zodat je alleen het stukje overhoudt wat je wilt hebben. Dat stukje opslaan in een bestandsformaat wat Powerpoint ondersteunt. Een programmaatje wat dit (volgens mij) allemaal kan is DVDFab.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dank voor je reactie. Nogmaals we zijn niet op zoek naar programma's maar naar iemand / bedrijf die dit voor ons kan doen . Wij zijn trainers en geen IT specialisten :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kijk dan eens rond op sitedeals.nl of tweakers.net.
Ik denk niet dat hier toevallig iemand is die in de omgeving Velsen woont en je kan/wilt helpen.

Dit ziet er trouwens niet uit als iets waar je iemand met een universitaire studie voor nodig hebt.
Waarschijnlijk kan je het zelf, al kost dat wat tijd.

Wat train je trouwens? Honden of zo? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, bart0255 said:

Dank voor je reactie. Nogmaals we zijn niet op zoek naar programma's maar naar iemand / bedrijf die dit voor ons kan doen . Wij zijn trainers en geen IT specialisten :D

Een bedrijf wat je gaat helpen een DVD te rippen zal je niet zo snel vinden, mensen die er zin in hebben om het voor je te doen ook niet ben ik bang.

Het is echter niet heel moeilijk om zelf te doen, en, het kan wellicht in de toekomst van pas komen mocht je het nogmaals nodig hebben tijdens een presentatie :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By NielsN
   Hoi Allemaal,
   tijdje geleden vond ik hier een tooltje om dvd's te rippen en te branden. Het hete DVDRIP_Duken_NL . Superhandig! Gebruikte het een tijdje niet en merk nu ineens dat ik het kwijt ben geraakt. Heeft een van jullie misschien een link of mogelijkheid mij te helpen aan dit progje? 
   Alvast bedankt!
    
   Grtz
   N
  • By William
   Misschien niet meer zo populair als vroeger maar er zijn nog altijd bezoekers en leden die graag bij een download het bijbehorende hoesje zoeken.
   Soms voor het digitale archief en andere om deze covers uit te printen om netjes bij de hand te houden. De covers kan je ook gebruiken i.c.m. de media software zoals Kodi om een mooi overzicht te behouden.
   De lijst met websites bevat hoesjes voor muziek albums, films, series en natuurlijk games. Zowel in DVD als CD formaat Je zult zelf moeten kijken waar je het fijnst kan zoeken naar de hoesjes. 
   We proberen deze lijst up-to-date te houden. Werken er links niet of heb je zelf aanvullingen dan kan je dit doorgeven via de reacties. De startpost kunnen we dan ook blijven bijwerken.
   Websites voor CD / DVD hoesjes en covers:
   Cover My Tunes CD Covers Cover Target Free Covers
  • By predator
   hallo
   sinds kort loopt mijn ps3 vast.
   moet dan helemaal de ps3 uitzetten met de stekker eruit want op de aan knop gaat niet en bij de controler begint alle 4 de lampjes snel te knipperen.
   Als de ps3 weer aan staat kan ik de dvd afkijken.
   Wat kan de oorzaak zijn?
   mvg predator
    

 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Daar het niet echt geschikt is om dit in Café de download of ergens anders te plaatsen en het toch een besturingssysteem betreft maak ik hiervoor een nieuw topic aan betreffende een probleem dat ik met de nieuwste versie van W10 ben tegen gekomen. Daar de update/upgrade naar de Mei 2019 versie uitbleef via Windows Update wou ik deze installeren op één van mijn pc's via de update assistent , standalone dus niet verbonden met mijn eigen netwerk, om deze te testen gedurende een paar weken/maanden ging alles eigenlijk (schijnbaar) goed tot ik het eerste Blue screen of DEAD kreeg met de mededeling dat er data verzameld werd en dat ik zou moeten gaan naar site van microsoft/stopcode en de code  memory_management moest ingeven om te weten wat het probleem zou kunnen zijn. Echter wordt door mijn browser, de nieuwste Firefox, gemeld dat deze site niet zou bestaan. Ben dan maar teruggegaan naar een vorige versie van mijn Windows 10 pro met versie 1809 en nu blijkt alles normaal te werken. Wat is eigenlijk de bedoeling dat ik dit meld: indien men wacht op deze update/upgrade en en deze wordt nog steeds niet aangeboden via de gewone weg van de Windows Update doe het niet via de assistent, niet iedereen krijgt misschien met dit probleem te maken maar het is beter nog even te wachten tot het moment dat die via de gewone weg wordt aangeboden. Ik heb rond gezocht op het net en nergens een zinnig antwoord gevonden op de vele site's die een antwoord zouden geven, wil u echter één van deze zogenaamde oplossingen volgen hou er dan echter rekening mee dat u dit zou doen op eigen verantwoordelijkheid omdat er regelmatig oplossingen bij zijn die schadelijk kunnen zijn voor niet alleen het OS maar ook voor uw privacy. Ik heb een vraag gepost op het officiële forum van Microsoft, zowel in het Engels als in het Nederlands, en zo gauw ik daar een antwoord op krijg die leidt naar een bevredigende oplossing laat ik jullie dat weten. Tot op dat moment is de enige oplossing van terug te gaan naar een vorige versie van W10, wat bij mij de versie 1809 was/is. Mvg. Trizomu
  • Fatsoen is: als iemand je een emailtje stuurt met een vraag daarin, dat die gewoon beantwoord wordt. Al is het maar een kort antwoord. En nee, ik ga geen ip-adressen 'gebruiken' van mijn vrienden/kennissen. Als die website in verkeerde handen komt (Brein b.v.) , staan ze bij mijn vrienden op de stoep en dat heb ik er niet voor over. ik gebruik de alternatieven wel.   groetjes nathalie
  • Dat heeft weinig met fatsoen te maken maar meer met onkunde dat je op spikesplace wel toe gelaten wordt daar zit namelijk niemand (meer) die een VPN ip kan onderscheiden van een niet VPN ip. Dat botweg weigeren heeft te maken met dat ze je ip checken en als ze zien dat het een VPN ip is je aanmelding verwijderen. Zoala al eerder vermeld vraag een vriend of kennis die in Nederland woont om een account voor jou te registreren en laat hem jou mail adres invullen bij de registratie.
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Hellboy

  • Actie
  • Avontuur

  Binti

  • Familie

  De Patrick

  • Drama
  • Komedie

  Spider-Man: Far from Home

  • Actie
  • Avontuur

×
×
 • Create New...