Jump to content

Actie: Probeer CyberGhost VPN voor slechts €2,75 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 6 maanden gratis en 45 dagen niet goed geld terug

Bezoek CyberGhost :goed:

Sign in to follow this  
Duken

Feedback op topics en reactiesRecommended Posts

Leden,

Dit topic wil ik gebruiken om de feedback buiten de bestaande topics te houden. Los van de rapportage functies kan je ook in dit topic met elkaar bespreken als er zaken of berichten niet kloppen binnen het forum.

Gebruik het als positieve feedback, snel lopen zaken uit de hand omdat de context niet begrepen wordt of verkeerd overkomt via tekst. Belangrijk is om te weten dat iedereen hier is om elkaar te helpen en het naar hun zin te hebben. Elkaar op punten, comma's of kleine stukjes tekst af te vallen gaan we niet doen. Ik hou van veel vrijheid en zie het goede in berichten maar kraak elkaar niet af. Ik weet dat ik een "makkelijke" admin ben maar volgens mij kunnen we het meeste onderling prima bepraten en oplossen.

Als je je hier niet in thuis kan vinden is het helemaal geen probleem. Kijk dan even op andere forums. 

Dus positief, positief en positief. 

Dank! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ga dit nu toch een beetje vreemde manier van werken vinden op dit forum, want reageren op topics waar je het niet volledig mee eens bent doe je toch niet op een hele andere plek op het forum. Ik bezoek met regelmaat ook andere forums en als daar onterechte negatieve reacties zijn of overdreven vervelend taalgebruik, zijn daar wel Moderators die een stukje tekst aanpassen of even een kleine waarschuwing geven. Ik denk dat je hiermee juist verwarring gaat creëren, maar zoals je nu in je tekst aangeeft dat wanneer een lid het hier niet mee eens is dat die dan maar even naar een ander forum moet gaan, maakt duidelijk dat je liever alleen leden hebt die een waarschijnlijke aardige bijdrage leveren in de vorm van spelletjes of een recensie van wat films of series en natuurlijk wat meldingen van nieuwe Torrent of NZB community's

Ik heb zelf geprobeerd wat leden te helpen met hun problemen en ben er helaas ook al achter dat je daar nauwelijks een redelijke reactie op krijgt waardoor je al snel geneigd bent om daar maar mee te stoppen. Ik wil als dit dan de plek moet zijn om offtopic even een reactie te geven over deze topic, want daar ben ik van mening dat het account van zo'n lid gelijk verwijderd hoort te worden. Drifter neemt de moeite om notabene in het Engels een degelijk antwoord te geven en dat lid heeft 2 dagen later zijn gezicht nog niet laten zien. Als dit dan is wat je graag wil zien op dit forum is het niet vreemd dat er duizenden leden nooit meer een reactie plaatsen.

Helaas is dit bericht niet zoals waar jij je bovenstaande berichtje mee afsluit Dus positief, positief en positief en ga ik maar inderdaad wat vaker op andere forums kijken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 uur geleden zei Guardian:

maar zoals je nu in je tekst aangeeft dat wanneer een lid het hier niet mee eens is dat die dan maar even naar een ander forum moet gaan

Ik bedoel eigenlijk naar dit topic (https://www.duken.nl/forums/topic/37418-feedback-op-topics-en-reacties/) misschien ga ik anders wel berichten verplaatsen van het bestaande topic naar dit topic. Ik heb het nu al te veel zien gebeuren dat een topic uitslaat op gedoe wat daar niet meer in plaats hoort. En inderdaad ik hoop op aardige reacties of positieve feedback. Dat zou ik heel prettig vinden.

Dat leden na een vraag wegblijven of geen antwoord geven zit in de forums van vandaag de dag. Daar kan ik weinig aan doen (lijkt helaas het gedrag van de internet bezoekers vandaag de dag). Ik kan wel leden gaan verwijderen maar wat is daarvan de meerwaarde? Ik hoop dat nieuwe leden zich thuisvoelen, op een fijne manier antwoord krijgen en dan blijven. Blijven ze niet, jammer maar dat is dan niet anders. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De topic bestaat dus dan maken we er ook maar gebruik van, want we zijn inmiddels met een paar reacties volledig offtopic die ik hier graag even wil aanhalen, omdat daar toch een aantal dingen voorbijkomen van de leden @vuurvogel76, @sweet11 en @Tuinbever die best wel gehoord mogen worden. Er worden al jarenlang Handleidingen en lijsten verstrekt met linkjes op Duken.nl, die best vaak bijgewerkt of aangepast moeten worden door de constante veranderingen in het wereldje van Downloaden en Gamen. Voor sommige leden met wat meer ervaring is het misschien vanzelfsprekend dat het aanleveren van een lijstje met linkjes voldoende is om je als website op dit gebied te profileren.

Ik heb als liefhebber van het Downloadwereldje hier een persoonlijke mening over want als ik naar de gemiddelde vraagstelling kijk van (nieuwe) leden, worden we toch wel heel vaak geconfronteerd met probleempjes die eerder ook al besproken zijn op dit forum, maar waar simpelweg niet even naar wordt gezocht in de archieven. Naar mijn bescheiden mening zijn de meeste leden van Duken.nl nagenoeg alleen op zoek naar relevante informatie over Torrent en NZB Community's waar ze direct terecht kunnen om de Films, Software, Series, Games vandaan te halen waar ze naar op zoek zijn.

We moeten er denk ik ook voor waken dat er geen topics gaan ontstaan waar de gemiddelde Reddit IT-tech zich thuis voelt, want daar is Duken.nl niet de geschikte site voor. Belangrijker is naar mening dat wanneer er aanvullende informatie wordt verstrekt, er ook wordt gedacht aan een stukje uitleg voor de leken, wat misschien belangrijker is om een Forum community te creëren die begripvoller met elkaar om kunnen gaan en niemand het idee gaat krijgen als Newbie geen mening of bijdrage te mogen leveren.

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 uur geleden zei Guardian:

Belangrijker is naar mening dat wanneer er aanvullende informatie wordt verstrekt, er ook wordt gedacht aan een stukje uitleg voor de leken, wat misschien belangrijker is om een Forum community te creëren die begripvoller met elkaar om kunnen gaan en niemand het idee gaat krijgen als Newbie geen mening of bijdrage te mogen leveren.

Eens eens eens, daar ben ik het helemaal mee eens. Valt mij zelfs op dat ik ook niet alles weet. Gelukkig worden er op vragen daarna antwoord gegeven. Maar eem stukje uitleg, indien beschikbaar is natuurlijk alleen maar prettig voor de leden en de bezoekers. 

Wat mij trouwens wel opvalt is dag de activiteit weer erg druk wordt. Waar komt dag opeens vandaan?  Goed om te zien overigens ;).

ik heb de rapportage meldingen van @Guardian gelezen en daarna kunnen oppakken. Bedankt daarvoor. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Belangrijker is naar mening dat wanneer er aanvullende informatie wordt verstrekt, er ook wordt gedacht aan een stukje uitleg voor de leken, wat misschien belangrijker is om een Forum community te creëren die begripvoller met elkaar om kunnen gaan en niemand het idee gaat krijgen als Newbie geen mening of bijdrage te mogen leveren.

 

Ook me eens elke beginner heeft recht om het te leren

Je moet hier ook geen forum gaan maken waar sommige net wat beter weten en die met elkaar gaan strijden,dat heeft geen nut

en dan is het het beste om die berichten  die oftopic te zijn te wissen en te verplaatsen naar een juiste topic waar men die info wel kan gebruiken.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Berichten van actieforum zijn niet meer toegestaan. Ook het linken naar deze sites niet. Als er toch graag een link naar actieforum gewenst is kan dit worden aangeven bij de mod / admin. We controleren dan of het forum langer als 6 maanden bestaat. 

Bestaat een forum korter, dan gaat hij niet online. 

Bedankt @Guardian en @Tuinbever

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
57 minuten geleden zei Nobody:

Waar heb ik vermeld dat ik op tegen ben dan?

Ik krijg de indruk dat de reacties op jouw opmerking in het verkeerde keelgat zijn geschoten Nobody, maar je begrijpt kennelijk even niet dat er alleen is aangegeven dat de Overheid die mondkapjesplicht al had ingevoerd m.i.v. 8 Juni 2020 en dat er op 1 Juli 2020 wat versoepeling is doorgevoerd.

5 uur geleden zei Nobody:

Maar ik kreeg die brief van Regiotaxi pas afgelopen woensdag waar het in wordt vermeld dat die mondkapjes verplicht zijn..... ook lekker bijtijds daar regiotaxi

Je plaatst een negatieve opmerking over een instelling die onder de regelgeving van het OV valt waarvan jij dus kennelijk zelf nauwelijks gebruik maakt, anders had je wel geweten dat je al vanaf 8 Juni 2020 een mondkapje moest dragen in deze Regiotaxi. Het verplicht dragen van een Niet-Medisch-Mondkapje in het OV (dus ook Regiotaxi) is al wekenlang openbaar in het nieuws, maar dat volg jij kennelijk niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 uur geleden zei Nobody:

Maar ik kreeg die brief van Regiotaxi pas afgelopen woensdag waar het in wordt vermeld dat die mondkapjes verplicht zijn..... ook lekker bijtijds daar regiotaxi

Volgens mij geeft nobody aan dat regiotaxi laat is met de brief. Niks meer.... Dat kan ik mij ook voorstellen, je krijg een brief op 22 juli met regels van 1 juli. 

De opmerking was in mijn ogen ook niet negatief maar meer verwarrend. Waarom nu pas? 

Zo zie je maar weer, iedereen kan de context anders lezen. ;) overigens weet niemand hoevaak nobody gebruik maakt van de dienst.

 • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
46 minuten geleden zei Duken:

overigens weet niemand hoevaak nobody gebruik maakt van de dienst.

Klopt helemaal Duken, maar kennelijk niet meer na 8 Juni 2020, want dan had hij/zij wel geweten dat een mondkapje verplicht was.

Het valt overigens op dat jij leden die Doneren vrij snel te hulp schiet en in dekking neemt als er een reactie wordt geplaatst op een vrij domme opmerking.

Share this post


Link to post
Share on other sites
41 minuten geleden zei Drifter:

Klopt helemaal Duken, maar kennelijk niet meer na 8 Juni 2020, want dan had hij/zij wel geweten dat een mondkapje verplicht was.

Het valt overigens op dat jij leden die Doneren vrij snel te hulp schiet en in dekking neemt als er een reactie wordt geplaatst op een vrij domme opmerking.

Ik zal hier 1x op reageren, daarna bespreken we dit via PM. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Los dat er geen donatie systeem is (er is er één heel kort geweest met één hele donatie van @bruchlee ) heeft nobody geen donatie gedaan. Mijn mening is dat Nobody alleen iets aangeeft en er vanuit hier conclusies worden getrokken die wij niet kunnen weten. Daarna speelt er een discussie welke uit de hand begint te lopen. Je geeft aan; en dat is ook uit de schrijf stijl te lezen dat het een domme opmerking is, dat vind ik jammer. Het is de toon die de muziek maakt. We hebben het er vaker over gehad. Nu weer terug naar een gezellige avond, ellende genoeg om ons heen toch? :proost:

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minuten geleden zei Duken:

Los dat er geen donatie systeem is (er is er één heel kort geweest met één hele donatie van @bruchlee ) heeft nobody geen donatie gedaan.

Excuses voor mijn verkeerde conclusie in deze. Neemt niet weg dat ik steeds meer ga twijfelen of jij nog wel begrijpt dat je hier een informatief forum draait waar ook gediscussieerd wordt. Als een lid een opmerking plaatst waar andere leden het niet mee eens zijn of proberen te corrigeren moet je niet gelijk van de ergste situatie uitgaan en proberen iets in de kiem te smoren als je niet eens zeker weet of iets uit de hand gaat lopen.

Dit soort acties doen mij steeds meer twijfelen of ik nog wel langer moet proberen positieve bijdragen te leveren in de vorm van Nieuwsartikelen waar deze site voor hoort te staan als jij steeds meer laat blijken wel content te zijn met de dagelijkse spelletjes reacties.

 • Did win! 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minuten geleden zei Drifter:

Als een lid een opmerking plaatst waar andere leden het niet mee eens zijn of proberen te corrigeren moet je niet gelijk van de ergste situatie uitgaan en proberen iets in de kiem te smoren als je niet eens zeker weet of iets uit de hand gaat lopen.

Aangezien ik zelf 1 van de 5 leden ben die in deze discussie een bijdrage heeft geleverd, wil ik ook nog wel even laten weten volledig achter deze uitspraak van @Drifter te staan omdat steeds duidelijker wordt dat het Moderatie gehalte op Duken.nl niet altijd de meest correcte is. Je kan op deze manier ook je eigen website ideaal overhoop gooien en het doel uit ogen verliezen waar je als Informatieve Website van oorsprong voor staat.

 • Did win! 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minuten geleden zei Guardian:

Informatieve Website van oorsprong voor staat.

En dat wil ik graag zou behouden, en zoals eerder aangegeven, zonder elkaar af te vallen of dom te noemen. Daarmee jagen we elkaar alleen maar weg. :(

1 uur geleden zei Drifter:

jij steeds meer laat blijken wel content te zijn met de dagelijkse spelletjes reacties.

Ja dat vind ik leuk, dag mag toch zeker wel. Als je het vervelend vind kan je altijd nog deze berichten of topics negeren of helaas maar waar, een andere community opzoeken. 

Bedankt en nu het weekend gezellig afsluiten.

 • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@darklord007 en @keesjede jullie berichten zijn verborgen. Jullie kunnen mij bereiken via PM als er vragen over zijn. 

 • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By Duken
   We hebben weer wat moois beschikbaar gemaakt op Duken.nl. We bezitten nu ook een Links Directory waar je links kan vinden naar de gewenste content op basis van categorie. Momenteel staan veel links verdeeld over forum berichten en nieuws berichten door de gehele website. Deze zijn lastig te vinden en bij te werken. Met de links directory kan je nu op een prettige en makkelijke manier de links opzoeken en gebruiken.
   De directory bestaat uit een aantal categorieën, zoals Torrent sites, NZB sites, share sites etc. Deze bevatten vaak ook weer sub-categorieën zodat je snel alle Nederlandse torrent communities kan vinden of juist Nederlandse NZB communities.  
   In het overzicht zijn de nieuwste links snel te vinden en houden we ook de statistieken bij per link object. Hoeveel views, hits of reacties heeft deze link gehad. Alle link objecten zijn voorzien van een informatie over de website zelf en kan je ook vinden of registratie bijvoorbeeld verplicht is, hoeveel bestanden er te vinden zijn en hoeveel leden de website heeft.
   De links worden elke week automatisch gecontroleerd, dit zorgt ervoor dat de links binnen de directory altijd up-to-date zijn en werken. Als links niet meer reageren worden deze automatisch uit het systeem gehaald en eventueel weer actief gemaakt als de site online komt. 
   De meest gebruikte links zijn onderin de pagina te vinden van de Links Directory en los hiervan mag je natuurlijk ook commentaar geven op de link objecten. Last but not least, je mag zelf links toevoegen! De directory is volledig interactief en bij het versturen van een link worden er op basis van de categorie een paar simpele vragen gesteld die je kan beantwoorden. Daarna wordt er een foto van de website welke je opstuurt gemaakt en komt deze direct in het overzicht te staan met de websites.
   Heel veel plezier met deze nieuwe module en we hopen dat de leden en bezoekers van Duken verblijd kunnen worden met nieuwe links op de wondere wereld van het internet.
  • By Duken
   We hebben weer wat moois beschikbaar gemaakt op Duken.nl. We bezitten nu ook een Links Directory waar je links kan vinden naar de gewenste content op basis van categorie. Momenteel staan veel links verdeeld over forum berichten en nieuws berichten door de gehele website. Deze zijn lastig te vinden en bij te werken. Met de links directory kan je nu op een prettige en makkelijke manier de links opzoeken en gebruiken.
   De directory bestaat uit een aantal categorieën, zoals Torrent sites, NZB sites, share sites etc. Deze bevatten vaak ook weer sub-categorieën zodat je snel alle Nederlandse torrent communities kan vinden of juist Nederlandse NZB communities.  
   In het overzicht zijn de nieuwste links snel te vinden en houden we ook de statistieken bij per link object. Hoeveel views, hits of reacties heeft deze link gehad. Alle link objecten zijn voorzien van een informatie over de website zelf en kan je ook vinden of registratie bijvoorbeeld verplicht is, hoeveel bestanden er te vinden zijn en hoeveel leden de website heeft.
   De links worden elke week automatisch gecontroleerd, dit zorgt ervoor dat de links binnen de directory altijd up-to-date zijn en werken. Als links niet meer reageren worden deze automatisch uit het systeem gehaald en eventueel weer actief gemaakt als de site online komt. 
   De meest gebruikte links zijn onderin de pagina te vinden van de Links Directory en los hiervan mag je natuurlijk ook commentaar geven op de link objecten. Last but not least, je mag zelf links toevoegen! De directory is volledig interactief en bij het versturen van een link worden er op basis van de categorie een paar simpele vragen gesteld die je kan beantwoorden. Daarna wordt er een foto van de website welke je opstuurt gemaakt en komt deze direct in het overzicht te staan met de websites.
   Heel veel plezier met deze nieuwe module en we hopen dat de leden en bezoekers van Duken verblijd kunnen worden met nieuwe links op de wondere wereld van het internet.

   Toon volledig nieuwsbericht
  • By Yoshi
   Goedenavond!
   Beetje bij beetje begin ik mij te ergeren aan mensen die op Duken een topic starten over dat ze geen toegang meer hebben tot hun account óf verbannen zijn van site X of Y zonder reden.
   Ten eerste vind ik dat deze mensen niet geholpen moet worden door onze community aangezien Duken geen doorgeef-luik is. Ten tweede hoor ik vaak dat site X of Y hun eigen leden verbannen zonder reden of dat mensen niet kunnen registreren met een VPN wat ook voor de nodige problemen zorgt (wat zou de reden hiervan kunnen zijn... 🤔 ). Waarom willen deze mensen persé op dergelijke onaangename websites actief zijn. Vaak zie ik dezelfde website-namen voorbij komen. Ik denk dan: "Er bestaan meerdere en betere Nederlandse websites op dit gebied, ik ga wel lekker naar deze toe".
   Is het tijd voor een nieuwe forum-regel of hoe denken jullie hier over? Ik hoor graag jullie mening 🙂
  • By Duken
   In dit topic houd ik eventuele storingen bij van de site.
   16.01 - 19:52
   Op dit moment hebben we een storing op de webhost. Oorzaak onbekend, site is nu traag of offline. 
   Aanpassing gedaan in PHP. Kijken hoe het nu gaat

 • Who Was Online

×
×
 • Create New...