Jump to content
Sign in to follow this  
dijkrat

gesloten ondertitels verwijderenRecommended Posts

Hallo

 

ik heb een dvd serie gedownload

maar als ik het wil gaan bekijken zitten er wel ondertitels bij  engels maar dat zijn gesloten subs

hoe kan ik die gesloten sub  rippen zodat ik het in het nederlands ondertitels krijg

 

alvast bedankt

 

john

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo @dijkrat,

Als de ondertiteling ingebakken zit (Hardcoded) is het niet mogelijk om die Engelse ondertiteling weg te krijgen zonder daarvoor een programma te gebruiken zoals Video Converter Ultimate. Als je bij het afspelen op bijv. TV niet met je afstandsbediening de ondertiteling uit kan schakelen of op de Computer onder de rechtermuisknop, dan zal je de video moeten bewerken en bijsnijden en eventueel daarna een losse Nederlandstalige srt toe moeten voegen.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hallo @Guardian

jha oke maar ik wil wel de ondertitel  houden die wil ik dan gaan vertalen naar nl sub

die wil ik er uit halen en dan vertalen

 

 

Edited by dijkrat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo @dijkrat,

Ik hoop niet dat je het me kwalijk neemt, maar je bent zeer zuinig en onduidelijk met je informatie. Je stelt een vraag en geeft aan dat er Engelse ondertiteling ingesloten zit in de video en daar is mijn antwoord op gebaseerd. Geef in de 1e plaats eens aan wat het formaat is van jouw video (Bijv. MKV, MPG of AVI) en laat ook eens weten of je de Engelstalige ondertiteling aan of uit kan zetten bij het afspelen. 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hallo @Guardian

het is een dvd

de sub kan ik aan zetten in vlc maar ook uitzetten dus dan zie ik de ondertitels gewoon

ik ben er dus achter gekomen dat de ondertitels die er in vast zitten closed caption is

 

Edited by dijkrat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo @dijkrat,

Dat geeft je al wat meer mogelijkheden, want heb je al gekeken of er Nederlandse Ondertiteling van die serie beschikbaar is op Opensubtitles.org, want als die te downloaden is voor de serie die jij hebt, hoef je alleen de srt bestandjes van de verschillende afleveringen in hetzelfde mapje te doen bij de serie afleveringen. Je kan dan bij het afspelen in VLC gewoon die NL ondertiteling selecteren. Wanneer er geen NL ondertiteling beschikbaar is zal je die zelf moeten maken aan de hand van de aanwezige Engelstalige ondertiteling. Als dat jouw enige mogelijkheid is, heb je misschien iets aan de informatie die je kan nalezen onder deze link.

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo @Guardian

ik heb het voor elkaar gekregen

ik heb het gedaan met handbrake daar mee heb ik de dvd bestanden naar mkv geconventeert

en nu uit de mkv de ondertitels er uit gehaald

bedankt voor je hulp

mvg

john

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ook weer een heel fijn topic om te lezen. Dank je @Guardian ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
Op 5-3-2020 om 14:37 zei Guardian:

Fijn dat het gelukt is om je Engelstalige ondertitels uit je video bestanden te halen @dijkrat, nu kan je dus verder aan de slag met de Nederlandstalige ondertiteling, die je (nu je MKV bestanden hebt van je serie) makkelijker kan samenvoegen. Bedankt voor de melding. :goed:

Goed uitgelegd !!

Edited by vuurvogel76

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By William
   Ondertiteling downloaden kan op diversen websites. Ik merk zelf dat ik een overzicht mis van deze websites. Vandaar dat er hier een overzicht is gemaakt van sites waar je Nederlandse SRT's en SUBS kan downloaden voor al je films en series.
   We proberen deze lijst up-to-date te houden. Werken er links niet of heb je zelf aanvullingen dan kan je dit doorgeven via de reacties. De startpost kunnen we dan ook blijven bijwerken.
   Update van de lijst voor ondertiteling / srt / subs voor Maart 2020
   De lijst is weer bijgewerkt. 
   Ondertitels Nederlandstalige sites
   New Subtitles Ondertitel Open Subtitles Podnapisi Ondertitels Engelstalige sites
   Addic7ed SubScene Yify Subtitles Tvsubtitles.net Ondertitels sites welke offline zijn gegaan
   subtitles4free.net  - Offline sinds 07-2019 nlondertitels.com - Offline sinds 03-2019 SubsMax.com - Offline sinds 03-2019 Handig voor de subtitels gebruikers: Welke VPN moet ik kiezen?
  • By peterp0st
   Ik heb een film waarbij ik ondertitels heb toegevoegd maar toen ik de film ging bekijken zag ik de ondertitels veel eerder dan de gesproken tekst.Ik zag hier wat tips voorbij komen maar ook zag ik .srt Fix ik heb geen ervaring met dit soort dingen.Is het niet gelijk lopen van de ondertitels makkelijk te herstellen?
  • By dreamer1
   hallo deze site https://ondertitel.com/
   zijn die gestopt met het plaatsen van ondertitels op hun site want als je naar recente ondertitels wilt gaan dan zegt die dit
   Er zijn helaas geen resultaten gevonden voor: .
   Probeer een andere zoekterm of probeer het later nog eens.
    
   was al een tijdje niemeer opgegaan zit voorlopig alleen op opensubtitels.org
    
   gr dreamer
    
  • By peterp0st
   Ik heb een mooie documentaire  en wil daar Nederlandse subs aan toevoegen maar ik heb begrepen dat als je dat doet door het opnieuw te converteren,het ten koste gaat van de beeld kwaliteit.Is er een methode/programma waarmee je dat kan doen?

 • Latest news

 • Nu op het forum

  • De top 10 meest gedownloade films van de periode 30 maart tot 5 april. Deze week staat de film ‘Bloodshot’ bovenaan, gevolgd door ‘Birds of Prey’ en ‘Onward' maakt de top drie weer compleet. Week 14 zijn er zes nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Bloodshot is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Plaats Vorige wk. Film IMDb  / Trailer   1 (…) Bloodshot 5.7 / trailer 2 (…) Birds of Prey 6.3 / trailer 3 (8) Onward 7.6 / trailer 4 (2) The Invisible Man 7.4 / trailer 5 (…) The Gentlemen 8.0 / trailer 6 (1) Star Wars: Episode IX 6.8 / trailer 7 (…) Bad Boys for Life 7.1 / trailer 8 (3) 1917 8.4 / trailer 9 (…) The Way Back 6.9 / trailer 10 (…) The Call of the Wild 6.8 / trailer Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:   Toon volledig nieuwsbericht
  • Volgens mij gaan we erg offtopic en loopt dit niet goed. Ik sluit het topic en verberg de berichten.  
  • Feedback geven is altijd goed.   Toevallig sprak @Drifter mij gisteren (terecht) ook aan over een NZB topic welke niet meer goed liep. Ik kan mij voorstellen dat als je lid bent van een NZB community en je je niet meer kan aanmelden je ergens je vraag wilt stellen. Dat lukt niet meer als je je daar niet meer kan aanmelden   Dus dat hier de vraag komt is geen probleem.  Maar er zijn wat communities welke steeds naar voren komen door bezoekers / leden dat ze niet meer mogen inloggen. Ik zal hier even extra scherp op zijn en deze topics zijn nu ook gesloten. Als er nieuwe topics komen zal ik ze gelijk verwijzen naar het NZB overzicht en het topic sluiten. 
×
×
 • Create New...