Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
  • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

  • Sign Up


spotnet:vraagje



Recommended Posts


  • Content Count:  14
  • Reputation:   2
  • Achievement Points:  232
  • Days Won:  0
  • Joined:  12/08/21
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

hallo allemaal

ik wil de net spotnet downloaden via deze website  https://www.spotnet.tk/

waar ik deze altijd vandaan heb gehaald maar nu is deze website heel zie screenshot

 

 

dit krijg ik

en als het het bestand wil downloaden staat mislukt serverprobleem 

 

is dat normaal of zijn die offline met het programma 

189955759_ScreenShot12-26-21at10_53AM.thumb.PNG.a650dba2402b196542b1e9f51e947139.PNG

 

alvast bedankt voor de uitleg 

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  23
  • Reputation:   34
  • Achievement Points:  437
  • Days Won:  3
  • Joined:  03/23/20
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Het lijkt erop dat ze offline zijn:
afbeelding.png.a65bccc161a9e582044fea4ef1eb2b4f.png

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  14
  • Reputation:   2
  • Achievement Points:  232
  • Days Won:  0
  • Joined:  12/08/21
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

spijtig wou het net weer eens opnieuw instaleren 

maar goed dan nie peis da nieuws groepen toch stilltjes gedaan gaat graken 

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  864
  • Reputation:   969
  • Achievement Points:  10411
  • Days Won:  128
  • Joined:  12/18/20
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Er zijn nog wel meer download mogelijkheden voor Spotnet @krone12. Op Duken.nl staat een volledige handleiding over Spotnet met een downloadlinkje, die je kan vinden onder deze link en als je even naar beneden scrolt zie je de regels; 

Installatie in woord en beeld

Download het programma hier en start de installatie.

Mocht je liever een classic versie gebruiken, dan is er nog een download mogelijkheid onder deze link.

Edit: Ik heb overigens zelf even de downloadlink op https://www.spotnet.tk/ geprobeerd en heb daar totaal geen probleem met de download. Bestand wordt na aanklikken netjes via mijn browser gedownload.

Edited by Skeletor
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  14
  • Reputation:   2
  • Achievement Points:  232
  • Days Won:  0
  • Joined:  12/08/21
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

35 minuten geleden zei Skeletor:

Er zijn nog wel meer download mogelijkheden voor Spotnet @krone12. Op Duken.nl staat een volledige handleiding over Spotnet met een downloadlinkje, die je kan vinden onder deze link en als je even naar beneden scrolt zie je de regels; 

Installatie in woord en beeld

Download het programma hier en start de installatie.

Mocht je liever een classic versie gebruiken, dan is er nog een download mogelijkheid onder deze link.

Edit: Ik heb overigens zelf even de downloadlink op https://www.spotnet.tk/ geprobeerd en heb daar totaal geen probleem met de download. Bestand wordt na aanklikken netjes via mijn browser gedownload.

mercikes 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

  • Content Count:  26071
  • Reputation:   2818
  • Achievement Points:  21137
  • Days Won:  262
  • Joined:  12/17/11
  • Status:  Online
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

Hier is de download van Spotnet 2.0 ook toegevoegd, maar de site werkt nu zonder problemen. Misschien een tijdelijk probleem?

Spotnet.2.0.0.284.setup.exe

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

  • Content Count:  4
  • Reputation:   3
  • Achievement Points:  62
  • Days Won:  0
  • Joined:  02/15/22
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Ik ben al sinds gisteren bezig om de database te krijgen maar elke keer krijg ik de melding helaas mislukt

 

Iemand enig idee ?

 

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  17
  • Reputation:   10
  • Achievement Points:  500
  • Days Won:  1
  • Joined:  07/20/20
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Geweldig deze meer dan uitgebreide uitleg over Spotnet en VPN, klasse

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  864
  • Reputation:   969
  • Achievement Points:  10411
  • Days Won:  128
  • Joined:  12/18/20
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

3 uur geleden zei Scouser:

Ik ben al sinds gisteren bezig om de database te krijgen maar elke keer krijg ik de melding helaas mislukt

Iemand enig idee ?

Welke spotnet versie gebruik je @Scouser en heb je wel de correcte Usenet Header Server en Upload Server gegevens ingevuld op het tabblad met de Provider gegevens.

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  4
  • Reputation:   3
  • Achievement Points:  62
  • Days Won:  0
  • Joined:  02/15/22
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Ik gebruik versie 2.0.0.284, en de server die ik al jaren gebruik is usenetserver.com internet hier is glas 1gb/1gb

Ik dacht dat het allemaal in orde was. ik ben een paar jaar terug gestopt met spotnet omdat het keer op keer fout ging met de headers

 

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  250
  • Reputation:   175
  • Achievement Points:  927
  • Days Won:  6
  • Joined:  05/19/08
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  28
  • Device:  Windows

Zou jij het eens met Spotnet Classic willen proberen? Spotnet v2 is verouderd en zal namelijk ook geen update meer krijgen, waar Spotnet Classic deze nog wel krijgt.
Wellicht dat het in de Spotnet Classic versie wel gewoon wilt werken. Anders moeten we er even verder duiken wat precies fout gaat.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  864
  • Reputation:   969
  • Achievement Points:  10411
  • Days Won:  128
  • Joined:  12/18/20
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

13 uur geleden zei Scouser:

Ik gebruik versie 2.0.0.284, en de server die ik al jaren gebruik is usenetserver.com internet hier is glas 1gb/1gb

Ik dacht dat het allemaal in orde was. ik ben een paar jaar terug gestopt met spotnet omdat het keer op keer fout ging met de headers

 

Zoals @xipher hierboven al aangeeft zou ik alles van Spotnet even van je computer verwijderen incl. alle mapjes. (C > ProgramFiles en ProgramData) en dan de classic versie downloaden en installeren. Die versie kan je vinden onder deze link. De header server gegevens die ingevuld moeten worden in Spotnet zijn als volgt;

  • Adres: news.usenetserver.com
  • Poorten: 20, 23, 25, 119, 3128, 7000, 8000 en 9000
  • SSL poorten:  563, 443 of 8080
  • Connecties: 20
  • Retentie: 3974 dagen
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  4
  • Reputation:   3
  • Achievement Points:  62
  • Days Won:  0
  • Joined:  02/15/22
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Vandaag eerst maar even stoeien om de cisco switch helemaal lekker aan de gang te krijgen, voorheen altijd met tp link gewerkt das even andere koek.

Ik ga het vanavond verwijderen en de clasic versie instaleren ik hou jullie op de hoogte

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

  • Content Count:  26071
  • Reputation:   2818
  • Achievement Points:  21137
  • Days Won:  262
  • Joined:  12/17/11
  • Status:  Online
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

2.0 gaf bij mij ook problemen, ik was ook terug gestapt naar de werkende 1.9 :) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  250
  • Reputation:   175
  • Achievement Points:  927
  • Days Won:  6
  • Joined:  05/19/08
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  28
  • Device:  Windows

13 uur geleden zei Scouser:

2.0 er af gegooid en 1.9 er op en ja hoor probleemloos bedankt voor de moeite en de tips 

Ik ben groots met jullie 

Fijn om te horen dat het weer werkt!

 

2 uur geleden zei Duken:

2.0 gaf bij mij ook problemen, ik was ook terug gestapt naar de werkende 1.9 :) 

Ja, die is zoals ik al aangaf verouderd en zal ook geen update meer krijgen. Spotnet Classic krijgt binnenkort nog een belangrijke update met TLS1.2 en TLS1.3 ondersteuning (TLS is de opvolger van SSL). Zo weet je zeker dat de verbinding goed beveiligd is.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  1476
  • Reputation:   299
  • Achievement Points:  7238
  • Days Won:  37
  • Joined:  10/02/09
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Macintosh

35 minuten geleden zei xipher:

Fijn om te horen dat het weer werkt!

 

Ja, die is zoals ik al aangaf verouderd en zal ook geen update meer krijgen. Spotnet Classic krijgt binnenkort nog een belangrijke update met TLS1.2 en TLS1.3 ondersteuning (TLS is de opvolger van SSL). Zo weet je zeker dat de verbinding goed beveiligd is.

Komt er ook een update voor SpotLite voor mac???

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  250
  • Reputation:   175
  • Achievement Points:  927
  • Days Won:  6
  • Joined:  05/19/08
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  28
  • Device:  Windows

1 minuut geleden zei zomersla:

Komt er ook een update voor SpotLite voor mac???

Nee helaas, daar komt ook geen update voor. De laatste update van Spotlite was in 2011. De ontwikkelaar heeft wel de broncode laatst vrijgegeven.
Loop je ergens tegen aan met Spotlite?

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  1476
  • Reputation:   299
  • Achievement Points:  7238
  • Days Won:  37
  • Joined:  10/02/09
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Macintosh

5 uur geleden zei xipher:

Nee helaas, daar komt ook geen update voor. De laatste update van Spotlite was in 2011. De ontwikkelaar heeft wel de broncode laatst vrijgegeven.
Loop je ergens tegen aan met Spotlite?

Totaal niet, zie wel als ik naar SpotWeb-overview kijk meer post staan. Waarna ik verder ga zoeken of ik iets kan vinden wat ik leuk vind.

Maar bedankt voor het meedenken XIPHER, top

spacer.png

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  864
  • Reputation:   969
  • Achievement Points:  10411
  • Days Won:  128
  • Joined:  12/18/20
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

8 uur geleden zei zomersla:

Komt er ook een update voor SpotLite voor mac???

 

8 uur geleden zei xipher:

Nee helaas, daar komt ook geen update voor. De laatste update van Spotlite was in 2011. De ontwikkelaar heeft wel de broncode laatst vrijgegeven.
Loop je ergens tegen aan met Spotlite?

 

2 uur geleden zei zomersla:

Totaal niet, zie wel als ik naar SpotWeb-overview kijk meer post staan. Waarna ik verder ga zoeken of ik iets kan vinden wat ik leuk vind.

Maar bedankt voor het meedenken XIPHER, top

Ik begrijp hier even niet waarom er in dit geval gevraagd wordt of er ook een Software Update voor Spotlite aan zit te komen als er geen sprake is van een probleem. Er is sinds 2011 geen update meer geweest van Spotlite omdat de ontwikkelaar daarmee gestopt is en de Broncode is iets waar hobbyisten mee aan de slag kunnen als ze daar enige interesse voor hebben. De Broncode is door Kerstman op gitlab.com gedumpt net zoals dat met de andere Spotnet clients is gedaan.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  1476
  • Reputation:   299
  • Achievement Points:  7238
  • Days Won:  37
  • Joined:  10/02/09
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Macintosh

17 uur geleden zei Skeletor:

 

 

Ik begrijp hier even niet waarom er in dit geval gevraagd wordt of er ook een Software Update voor Spotlite aan zit te komen als er geen sprake is van een probleem. Er is sinds 2011 geen update meer geweest van Spotlite omdat de ontwikkelaar daarmee gestopt is en de Broncode is iets waar hobbyisten mee aan de slag kunnen als ze daar enige interesse voor hebben. De Broncode is door Kerstman op gitlab.com gedumpt net zoals dat met de andere Spotnet clients is gedaan.

Is er nog op een andere plek om op een oude iMac spot  te zien dan Spotlite? Ben niet meer zo piep en alle hulp is welkom.

spacer.png

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  864
  • Reputation:   969
  • Achievement Points:  10411
  • Days Won:  128
  • Joined:  12/18/20
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

32 minuten geleden zei zomersla:

Is er nog op een andere plek om op een oude iMac spot  te zien dan Spotlite? Ben niet meer zo piep en alle hulp is welkom.

Beste @zomersla, als je een browser op je iMac hebt kan je ook gewoon de spots bekijken op https://www.nzbserver.com. Downloaden zal in dat geval gedaan moeten worden met een extern programma zoals SABnzbd of NZBGet, die beiden geschikt zijn voor MAC, maar ik denk haast dat dit wel bekend zal zijn.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...