Jump to content


Recommended Posts

Zelden dat ik een film download ik heb er dus geen ervaring mee.Als ik het doe heb ik altijd gedonder met de ondertitels.

Vandaag heb ik een film gedownload (Up in smoke) met Qbittorrent en via Opensubtitles het ondertitel bestandje binnen gehaald dat ging allemaal goed maar dan?

Wat is nou de beste manier om die ondertitels in te voegen, misschien dat ik er overheen kijk maar ik kan er hier niet iets over vinden.(ik gebruik macOS 11.0.1)

Link to post
Share on other sites
 • Replies 8
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Je zou eens kunnen kijken naar HandBrake.  

Allereerst hoef je helemaal niets in te voegen. Stel je hebt een film en die heet : duken.mkv.    Vervolgens download je ergens de ondertiteling in dit geval is dat een .srt.   Dan hoef je enkel de on

Geen dank. Een paar jaar geleden deze app meerdere keren gebruikt, en dan werkte prima. Sinds dat ik Infuse gebruik, heb ik handbrake niet meer nodig.

Link to post
Share on other sites

Allereerst hoef je helemaal niets in te voegen. Stel je hebt een film en die heet : duken.mkv.    Vervolgens download je ergens de ondertiteling in dit geval is dat een .srt.   Dan hoef je enkel de ondertiteling dezelfde naam te geven als de mkv. Dus dan wordt het :

 

duken.mkv

duken.srt

 

andere extensie? Ook geen probleem.

 

duken.mp4

duken.srt

 

Mocht je alsnog een handige tool willen dan zou ik voor MKVToolNix – Matroska tools for Linux/Unix and Windows gaan.

Op YouTube kan je zien hoe het moet. Kom je er nog niet uit gewoon vragen.

 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
22 minuten geleden zei sweet11:

Allereerst hoef je helemaal niets in te voegen. Stel je hebt een film en die heet : duken.mkv.    Vervolgens download je ergens de ondertiteling in dit geval is dat een .srt.   Dan hoef je enkel de ondertiteling dezelfde naam te geven als de mkv. 

Zo gaat dat hier ook sinds ik Infuse gebruik.  Start een film die geen ondertiteling heeft, via het menu 'Ondertitels' kun je dan naar beschikbare ondertiteling zoeken voor deze film. Hiervoor maken ze gebruik van OpenSubtitels.

Ondertiteling selecteren en deze wordt gedownload. Done. :) 

Vandaar dat ik zelf ook geen gebruik meer maak van apps zoals Handbrake.

Link to post
Share on other sites
3 uur geleden zei sweet11:

Dus dan wordt het :

duken.mkv

duken.srt

Haha leuk. Ik vraag me af wat het genre is van de film 😉

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Leffeblond
   Hallo,
   Wie zou mij kunnen helpen om Nederlandse   ondertitels te vinden voor de documentaire   Take Us Home: Leeds United
    
   groetjes Leffeblond,,
  • By William
   Ondertiteling downloaden kan op diversen websites. Ik merk zelf dat ik een overzicht mis van deze websites. Vandaar dat er hier een overzicht is gemaakt van sites waar je Nederlandse SRT's en SUBS kan downloaden voor al je films en series.
   We proberen deze lijst up-to-date te houden. Werken er links niet of heb je zelf aanvullingen dan kan je dit doorgeven via de reacties. De startpost kunnen we dan ook blijven bijwerken.
   Update van de lijst voor ondertiteling / srt / subs voor December 2020
   De lijst is weer bijgewerkt.  
   Algemene link directory over subtitles
   Ondertitels Nederlandstalige sites
   Open Subtitles Podnapisi Ondertitels Engelstalige sites
   Addic7ed SubScene Yify Subtitles Tvsubtitles.net Ondertitels sites welke offline zijn gegaan
   NewSubs.info - Offline 11-2020 Ondertitel.com - Offline 11-2020 subtitles4free.net  - Offline sinds 07-2019 nlondertitels.com - Offline sinds 03-2019 SubsMax.com - Offline sinds 03-2019 Handig voor de subtitels gebruikers: Welke VPN moet ik kiezen?
  • By John De Leeuw
   Ik heb een mkv bestand met een operette die heet:
   La Traviata - Verdi (Glyndebourne, 1988) -- Ópera Completa (1 Vídeo) Legendada (Português_Italiano)
   De ondertitels, Portugees en Italiaans staan beide op het scherm en zijn ingebrand.
   Ik spreek  die talen niet maar ik weet ook niet hoe ik de subs moet rippen om ze zelf met een vertaal machine te vertalen.
   Ook kan ik in ondertitel sites nergens de  N.L. subs vinden van deze operette, wel van andere jaren maar niet van 1988.
   Weet iemand raad????
   Getekend:  John
  • By peterp0st
   Als ik VLC gebruik en ik doe de optie "bestand toevoegen" dan kan ik de film inderdaad met ondertiteling bekijken ze blijven er niet in zitten, dus ik moet elke keer als ik de film opnieuw/verder kijk moet ik die optie gebruiken. Is het mogelijk om de ondertitels er permanent in te zette

 • Who was online  9 Users were Online in the last 2 hours


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Op deze pagina staat een uitleg wat je in dit geval moet doen. Als u te vaak de verkeerde toegangscode invoert, verschijnt er een bericht waarin wordt gemeld dat uw iPad is geblokkeerd. Als u de toegangscode bent vergeten, moet u de iPad wissen. Hierdoor worden uw gegevens en instellingen verwijderd, inclusief de toegangscode. Als u een reservekopie van uw iPad hebt gemaakt, kunt u uw gegevens en instellingen terugzetten nadat uw iPad is hersteld. Als u geen reservekopie van uw iPad hebt gemaakt voordat u de toegangscode bent vergeten, gaan de gegevens op uw iPad verloren. Volg de onderstaande stappen om een toegangscode te verwijderen. U hebt een computer nodig om deze stappen uit te voeren. Als u geen computer hebt, kunt u er een lenen van een vriend of naar een Apple Store of erkende Apple serviceprovider gaan. De toegangscode van een iPad met Face ID verwijderen  Zorg dat de iPad niet is aangesloten op uw computer. Houd de bovenste knop en een van de twee volumeknoppen ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop om de iPad uit te schakelen. Verbind de iPad vervolgens met een computer terwijl u de bovenste knop ingedrukt houdt. Houd vervolgens de bovenste knop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet. Als u een reservekopie van uw iPad hebt gemaakt, herstelt u uw gegevens en instellingen nadat u de toegangscode hebt verwijderd. De toegangscode van een iPad met thuisknop verwijderen Zorg dat de iPad niet is aangesloten op uw computer. Houd de bovenste knop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop om de iPad uit te schakelen. Verbind de iPad vervolgens met een computer terwijl u de thuisknop ingedrukt houdt. Houd vervolgens de thuisknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet. Als u een reservekopie van uw iPad hebt gemaakt, herstelt u uw gegevens en instellingen nadat u de toegangscode hebt verwijderd. Een iPad herstellen  Ga naar de iPad op uw computer. Kies 'Herstel' wanneer u de optie krijgt om te herstellen of bij te werken. De software voor de iPad wordt gedownload in de Finder of in iTunes. Als dit langer dan 15 minuten duurt, wordt de herstelmodus op de iPad afgesloten en moet u de bovenstaande stappen voor het verwijderen van de toegangscode herhalen. Wacht tot het proces is voltooid. Vervolgens configureert u uw iPad, waarna u deze weer kunt gebruiken.
  • Hallo ik ben zoek naar om de I pad  (appel)van mijn schoonmoeder te wissen maar deze vraag om een code .Maar dat weet ze niet meer  is er iemand de weet hoe .    groetjes HuiberJan 
  • Beide werken hier zonder problemen.  Alternatieven zijn hier te vinden:  
 • Recente actieve topics

 • Popular Contributors

 • Latest content

×
×
 • Create New...