Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:Altbinz omzetten van Payserver naar ZiggoRecommended Posts

Goedemiddag,

Ik heb sinds begin 2015 mijn payserver eruit gedaan(ivm netflix/popcorn). Nu wil ik wel af en toe blijven downloaden voor NL films/series. Hoe stel ik AltBinz zo in dat ik nu met Ziggo ipv XSnews kan downloaden? Of kan dit niet?

Link to post
Share on other sites

 • Replies 5
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Je zal een inlog en adres moeten hebben om toegang te krijgen tot de nieuwsgroepen via Ziggo. In AltBinz klik je op de knop Setup en selecteer het onderdeel Servers. Bij de naam vul je een willekeurig

Dat is niet helemaal waar. Ziggo zegt zelf het volgende en ik citeer: per 13 april is Ziggo gestopt met het product Nieuwsgroepen. Gebleken is dat ze zeer weinig werden gebruikt. Gebruikte je al

Op de website van Ziggo staat de informatie + gegevens voor het gebruik van de newsserver van Ziggo: https://www.ziggo.nl/extra-diensten/nieuwsgroepen

Let wel op, een newsserver van een provider kan minder stabiel zijn (vaker storing), lagere downloadsnelheid, een download-quotum, lagere retentie of een lagere compleetheid.

Link to post
Share on other sites

Je zal een inlog en adres moeten hebben om toegang te krijgen tot de nieuwsgroepen via Ziggo. In AltBinz klik je op de knop Setup en selecteer het onderdeel Servers. Bij de naam vul je een willekeurige naam is, bijvoorbeeld: Ziggo. Bij het adres vul je het Ziggo adres is, waarschijnlijk news.ziggo.nl. Gebruikersnaam en wachtwoord moet je van Ziggo ontvangen (hebben). Over het algemeen is de gebruikersnaam hetzelfde als je (hoofd( e-mailadres van Ziggo en het wachtwoord het wachtwoord van dit e-mailadres. Aantal verbindingen zet je op 16, poort op 119. Heb je alle gegevens ingevoerd, klik in AltBinz dan op [Toepassen] en daarna op [Toevoegen als primaire] en daarna op [OK].

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...

Ziggo is per 1-1-2016 gestopt met nieuwsgroepen.

Echter als compensatie geeft ziggo 1 maal een vergoeding van 20 euro om hiermee bv een payserver te betalen.

Link to post
Share on other sites
1 uur geleden zei Gast:

Ziggo is per 1-1-2016 gestopt met nieuwsgroepen.

Echter als compensatie geeft ziggo 1 maal een vergoeding van 20 euro om hiermee bv een payserver te betalen.

Dat is niet helemaal waar. Ziggo zegt zelf het volgende en ik citeer:

per 13 april is Ziggo gestopt met het product Nieuwsgroepen. Gebleken is dat ze zeer weinig werden gebruikt. Gebruikte je al Nieuwsgroepen? Dan blijft dat gewoon mogelijk. De toegang tot nieuwsgroepen vervalt als je van Alles-in-1 overstapt naar Connect & Play.

 

Op 8-1-2015om15:30 zei Patrickj:

Goedemiddag,

Ik heb sinds begin 2015 mijn payserver eruit gedaan(ivm netflix/popcorn). Nu wil ik wel af en toe blijven downloaden voor NL films/series. Hoe stel ik AltBinz zo in dat ik nu met Ziggo ipv XSnews kan downloaden? Of kan dit niet?

Dat is geen enkel probleem, in Alt.Binz schakel jij de server uit door het vinkje weg te halen of de newsserver te verwijderen. Vervolgens voeg jij de newsserver van Ziggo toe. Let op, houdt rekening met het bovenstaande! Verder zoals Zombymario al aangaf, een newsserver van een internet provider is meestal minder.  Veel lagere retentie, beperkt aantal groepen, beperkte snelheid, downloadlimiet enz.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • Guest Ziggoloos
   By Guest Ziggoloos
   Beste, sinds dit jaar heb ik geen Ziggo meer maar ik wil wel heel graag formule 1 kijken. Het vreemde is dat er geen legaal alternatief is dan weer lid worden van Ziggo?! Belachelijk! Ik wil Max zien racen in het nieuwe formule 1  seizoen.
   Zondag gaan ze weer van start dus ik moet gaan kijken vanachter mijn computer of tablet. 
   Kan iemand mij vertellen hoe ik via streams de wedstrijden kan bekijken? Heb ik daar additionele software bij nodig of kan het ook via websites? Het zou vervelend zijn als ik het zondag nog nog zou moeten uitzoeken.
   Met andere woorden, help mij aan een gratis formule 1 stream zodat ik max Verstappen kan zien knallen op Melbourne. 
   Update-  Vanaf Pagina 5 staan de links en updates voor het formule 1  seizoen.
  • By sanford
   Beste, misschien weten jullie wat er aan de hand is met "ALT-BINZ" ,het proggie werkt niet meer en het forum is niet meer te bereiken, ik denk eigenlijk dat brains er achter zit al hoop ik van niet,
   groeten Jaap.
  • By JStar334
   Hallo iedereen,
   weet iemand hoe je series/shows van Ziggo GO kunt downloaden/rippen? Ik heb al een hele boel chrome video download extensies gebruikt, maar die blijken allemaal niet te werken. Het lukte me zelfs niet eens om ze te kunnen rippen met invidownloader. Dus weet iemand hoe je Ziggo GO wel kan downloaden/rippen?
   Groeten Justin
  • By William
   De rechter heeft bepaald dat Ziggo en KPN toegang tot The Pirate Bay niet mogen faciliteren. Dit geldt ook voor toegang via mirrors en proxies. 
   De rechter floot bij de huidige uitspraak een oordeel van het Gerechtshof Amsterdam terug. In dit vonnis stond dat Ziggo en KPN – inclusief dochterbedrijf XS4All – directe toegang tot The Pirate Bay moesten blokkeren, maar dat deze blokkade niet geldt voor mirrors en proxies. Als gevolg van deze uitspraak besloten Ziggo en KPN enkele maanden geleden te stoppen met de blokkade van deze mirrors en proxies. Door de huidige uitspraak van de rechter moeten beide internetaanbieders de eerder teruggedraaide blokkades weer herstellen.
   BREIN
   Auteursrechtenwaakhond Stichting BREIN besloot om Ziggo en KPN in een nieuwe procedure weer voor de rechter te dagen nadat het de blokkade op toegang van The Pirate Bay via mirrors en proxies had opgeheven. The Pirate Bay stond vroeger vooral bekend als broeinest van het toegang verlenen tot internetlinks waar auteursrechtelijk beschermd content zoals films, series, muziek, software en boeken illegaal gedownload kon worden.
   VPN
   Met een VPN verbinding behoud je natuurlijk wel gewoon toegang tot de website van the piratebay.
    

 • Who was online  5 Users were Online in the last 2 hours


×
×
 • Create New...