Jump to content


Altbinz omzetten van Payserver naar ZiggoRecommended Posts

Goedemiddag,

Ik heb sinds begin 2015 mijn payserver eruit gedaan(ivm netflix/popcorn). Nu wil ik wel af en toe blijven downloaden voor NL films/series. Hoe stel ik AltBinz zo in dat ik nu met Ziggo ipv XSnews kan downloaden? Of kan dit niet?

Link to post
Share on other sites

 • Replies 5
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Je zal een inlog en adres moeten hebben om toegang te krijgen tot de nieuwsgroepen via Ziggo. In AltBinz klik je op de knop Setup en selecteer het onderdeel Servers. Bij de naam vul je een willekeurig

Dat is niet helemaal waar. Ziggo zegt zelf het volgende en ik citeer: per 13 april is Ziggo gestopt met het product Nieuwsgroepen. Gebleken is dat ze zeer weinig werden gebruikt. Gebruikte je al

Op de website van Ziggo staat de informatie + gegevens voor het gebruik van de newsserver van Ziggo: https://www.ziggo.nl/extra-diensten/nieuwsgroepen

Let wel op, een newsserver van een provider kan minder stabiel zijn (vaker storing), lagere downloadsnelheid, een download-quotum, lagere retentie of een lagere compleetheid.

Link to post
Share on other sites

Je zal een inlog en adres moeten hebben om toegang te krijgen tot de nieuwsgroepen via Ziggo. In AltBinz klik je op de knop Setup en selecteer het onderdeel Servers. Bij de naam vul je een willekeurige naam is, bijvoorbeeld: Ziggo. Bij het adres vul je het Ziggo adres is, waarschijnlijk news.ziggo.nl. Gebruikersnaam en wachtwoord moet je van Ziggo ontvangen (hebben). Over het algemeen is de gebruikersnaam hetzelfde als je (hoofd( e-mailadres van Ziggo en het wachtwoord het wachtwoord van dit e-mailadres. Aantal verbindingen zet je op 16, poort op 119. Heb je alle gegevens ingevoerd, klik in AltBinz dan op [Toepassen] en daarna op [Toevoegen als primaire] en daarna op [OK].

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...

Ziggo is per 1-1-2016 gestopt met nieuwsgroepen.

Echter als compensatie geeft ziggo 1 maal een vergoeding van 20 euro om hiermee bv een payserver te betalen.

Link to post
Share on other sites
1 uur geleden zei Gast:

Ziggo is per 1-1-2016 gestopt met nieuwsgroepen.

Echter als compensatie geeft ziggo 1 maal een vergoeding van 20 euro om hiermee bv een payserver te betalen.

Dat is niet helemaal waar. Ziggo zegt zelf het volgende en ik citeer:

per 13 april is Ziggo gestopt met het product Nieuwsgroepen. Gebleken is dat ze zeer weinig werden gebruikt. Gebruikte je al Nieuwsgroepen? Dan blijft dat gewoon mogelijk. De toegang tot nieuwsgroepen vervalt als je van Alles-in-1 overstapt naar Connect & Play.

 

Op 8-1-2015om15:30 zei Patrickj:

Goedemiddag,

Ik heb sinds begin 2015 mijn payserver eruit gedaan(ivm netflix/popcorn). Nu wil ik wel af en toe blijven downloaden voor NL films/series. Hoe stel ik AltBinz zo in dat ik nu met Ziggo ipv XSnews kan downloaden? Of kan dit niet?

Dat is geen enkel probleem, in Alt.Binz schakel jij de server uit door het vinkje weg te halen of de newsserver te verwijderen. Vervolgens voeg jij de newsserver van Ziggo toe. Let op, houdt rekening met het bovenstaande! Verder zoals Zombymario al aangaf, een newsserver van een internet provider is meestal minder.  Veel lagere retentie, beperkt aantal groepen, beperkte snelheid, downloadlimiet enz.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By JStar334
   Hallo iedereen,
   weet iemand hoe je series/shows van Ziggo GO kunt downloaden/rippen? Ik heb al een hele boel chrome video download extensies gebruikt, maar die blijken allemaal niet te werken. Het lukte me zelfs niet eens om ze te kunnen rippen met invidownloader. Dus weet iemand hoe je Ziggo GO wel kan downloaden/rippen?
   Groeten Justin
  • By William
   De rechter heeft bepaald dat Ziggo en KPN toegang tot The Pirate Bay niet mogen faciliteren. Dit geldt ook voor toegang via mirrors en proxies. 
   De rechter floot bij de huidige uitspraak een oordeel van het Gerechtshof Amsterdam terug. In dit vonnis stond dat Ziggo en KPN – inclusief dochterbedrijf XS4All – directe toegang tot The Pirate Bay moesten blokkeren, maar dat deze blokkade niet geldt voor mirrors en proxies. Als gevolg van deze uitspraak besloten Ziggo en KPN enkele maanden geleden te stoppen met de blokkade van deze mirrors en proxies. Door de huidige uitspraak van de rechter moeten beide internetaanbieders de eerder teruggedraaide blokkades weer herstellen.
   BREIN
   Auteursrechtenwaakhond Stichting BREIN besloot om Ziggo en KPN in een nieuwe procedure weer voor de rechter te dagen nadat het de blokkade op toegang van The Pirate Bay via mirrors en proxies had opgeheven. The Pirate Bay stond vroeger vooral bekend als broeinest van het toegang verlenen tot internetlinks waar auteursrechtelijk beschermd content zoals films, series, muziek, software en boeken illegaal gedownload kon worden.
   VPN
   Met een VPN verbinding behoud je natuurlijk wel gewoon toegang tot de website van the piratebay.
    
  • By Duken
   Ziggo en XS4ALL hebben tientallen Pirate Bay-proxy's en mirrors gedeblokkeerd. Hoewel de bedrijven de thepiratebay.org zelf moeten blokkeren, vervangt het laatste gerechtelijk bevel het bevel dat betrekking had op de proxy's van de site. De BREIN typeert de beweging van de providers als "ronduit dom".
   The Pirate Bay is geblokkeerd in tientallen landen over de hele wereld. In de meeste gevallen wordt ISP's veroordeeld om actie te ondernemen na een relatief korte gerechtelijke procedure.
   In de weken na de uitspraak van de rechtbank begonnen de ISP's met het deblokkeren van tientallen Pirate Bay-proxydomeinen. Dat blijkt ook uit de blokkeerpagina (https://www.xs4all.nl/geblokkeerd/) van XS4ALL , die laat zien dat alleen thepiratebay.org ontoegankelijk blijft.

   De ISP's hebben volledig het recht om deze domeinen te deblokkeren. De doorlopende machtiging vermeldt immers geen volmachten.
   Dit betekent echter ook dat ze binnenkort weer voor de rechtbank zullen verschijnen. BREIN heeft zelfs al actie ondernomen om Pirate Bay-proxy's en mirrors te blokkeren door een nieuwe procedure te starten.
  • By sweet11
   Ik wil van mijn Ziggo bedraad internet af maar mijn WiFi is op de 1e verdieping dramatisch slecht. Ik heb ze vandaag gebeld en zij kwamen met de volgende oplossing :
   Wifibooster via een internetkabel
    
   Wifi via 2,4 Ghz en 5 Ghz frequentie (dual band concurrent). Wifi-standaard 802.11g/n/ac. Met 4 aansluitpunten om extra apparatuur (zoals computers) via een internetkabel aan te sluiten. 2x2 voor 2,4GHz (2 ingebouwde antennes voor een betere verbinding). 3x3 voor 5GHz (3 ingebouwde antennes voor een betere verbinding). Werkt direct na aansluiting. Geschikt in combinatie met alle Ziggo modem/routers. Automatische software update voor nog betere wifi. Of 
   Wifibooster via stopcontact
    
    
   Wifi via 2,4 GHz- en 5 GHz-frequentie. Wifi-standaard 802.11g/n/ac. Maakt gebruik van de nieuwste technologie (G.hn2) waardoor de verbinding tussen de 2 powerline-adapters sneller en robuuster is dan oudere modellen. Geïntegreerd stopcontact op beide powerline-adapters. Met 1 aansluitpunt om extra apparatuur via een internetkabel aan te sluiten. 2x2 voor 2,4 GHz (2 wifi-stromen, voor een robuuste verbinding). 2x2 voor 5 GHz (3 wifi-stromen, voor een robuuste verbinding). Werkt direct na aansluiting. Geschikt in combinatie met alle Ziggo modems/routers. https://www.ziggo.nl/internet/wifibooster/
    
   Heeft iemand ervaring met deze producten?
   Booster via internetkabel is geen optie want als ik een kabel naar boven had kunnen trekken dan had ik hem wel in mijn iMac gestopt. Dus dan blijft stopcontact over. Alleen had ik begrepen van een winkel waar ik was geweest dat dit niet zo goed werkt als er geen aarde draad is. Klopt dit?
    
    

 • Who was online  22 Users were Online in the last 2 hours


×
×
 • Create New...