Jump to content


coronavirus - Hoe zit dat in jouw leven?Is het Coronavirus in Nederland nog te stoppen?  

12 members have voted

 1. 1. wat verwacht jij van het virus in Nederland? Kunnen we nog wel werken met quarantaine of zijn we daar voor te laat?

  • Ja, we kunnen het virus onder controle houden
  • Nee, ik verwacht niet meer dat het virus onder controle blijft
  • Ik weet het niet zeker...


Recommended Posts

Het mag wel tijd worden voor een Corona topic op ons forum. We kunnen hier onze verwachtingen bespreken, wat we doen om ons voor te bereiden of gewoon slap over het virus kletsen. 
Bij ons thuis wordt er gesproken over het preppen.. of te wel. Met noodpakketten proberen preppers zich zo goed mogelijk voor te bereiden op een naderende noodtoestand. 

Handig overzicht:

Noodsituatie? Dit heb je nodig

- Radio op batterijen
- Zaklamp
- batterijen
- Eerstehulpkit
- Lucifers
- Kaarsen
- Dekens
- Gereedschapsset
- Fluit
- Flessen water
- Houdbaar eten
- Contant geld en kopieën van identiteitsbewijzen en verzekeringspapieren
- Reservesleutels van huis en auto
- Plattegrond van de omgeving
- Een lijstje met de telefoonnummers van mogelijke opvangadressen
- Desinfecterende handgel
- Verzorgingsartikelen zoals wc-papier, zeep en maandverband
- Medicijnen op doktersvoorschrift

Overigens ben ik bang dat we het virus niet meer goed in quarantaine kunnen houden en dat het virus zich zal verspreiden maar dat we zelf weer beter worden en we na een periode weer immuun zijn geworden.

Link to post
Share on other sites

 • Replies 92
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Persoonlijk weet ik niet hoe het in Nederland is, maar ik denk dat het wel zo een beetje zoals in elk land zijn denk ik. We hebben het steeds over hoe de impact kan zijn/is van de pandemie op het dage

Zoals ik in het chat gedeelte van het forum reeds aangaf zou/of gaat de horeca in België op 1 Mei opnieuw open, met natuurlijk aangepaste maatregelen. Enerzijds maakt me dit ook blij, een pilsje smaak

Stukje op ad.nl: Aha, daarom loopt iedereen wc papier te hamsteren.  🤣🤣

Posted Images

Overzicht van Corona in Nederland:

 
Link to post
Share on other sites

Kijk in Duitsland zijn ze een stuk realistischer.

 

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft in een toespraak gezegd dat experts verwachten dat uiteindelijk de meeste mensen het coronavirus zullen krijgen. "Als het virus er is, de bevolking geen immuniteit heeft en er geen behandeling is, dan zal zo'n 60 tot 70 procent van de mensen besmet raken."

Merkel wil dat mensen ervan doordrongen raken dat het virus in Europa is beland en dat het van belang is om de verspreiding ervan te vertragen. "Het proces moet erop gericht zijn om het medische apparaat niet te overbelasten.

Wat ze weergeven overal zijn geteste mensen, het werkelijke aantal licht dan ook vele malen hoger, B.v. in Italië licht het sterfte cijfer op 6%   631 doden  bij 10.000 besmettingen  maar in  Korea zijn 7.755  besmettingen en 54 doden is 0,5% dit land test dan ook iedereen en is veel realistischer. Wat ik hier uit op maak dat er in Italië wel eens 30.000 besmettingen kunnen zijn, maar de klachten Nihil zijn en daarom niet getest.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
16 uur geleden zei Tuinbever:

Het proces moet erop gericht zijn om het medische apparaat niet te overbelasten

Exact dit, tegenhouden gaat niet meer. Maar het moet met mate binnenkomen. Anders kunnen de ziekenhuizen de druk niet aan. 

Bizar trouwens dat we niet meer naar Amerika kunnen vliegen de aankomende maand. De maatregelen die men neemt gaan snel.

Ik ben benieuwd wanneer Nederland meer maatregelen gaat opdragen. Op dit moment voelt het nog vrijblijvend.

Link to post
Share on other sites

Ze adviseren nu ook om in de supermarkt te pinnen in plaats van contant te betalen. Aan de ene kant is er wat van te zeggen.

Maar aan de andere kant, je pakt ook een mandje of een wagentje die andere mensen gebruikt hebben. Mag dat dan ook niet meer.

Link to post
Share on other sites

Ja, Europa beschuldigen dat we niets doen, hij heeft niets anders gedaan dan het weg wuiven, en zal de verenigde staten in een grote crisis storten, wat een bamibal is die vent zeg.Hij was goed voor de financiële markten , maar zal nu wel achter zijn oren krabben, met de Dow Jones al 25% onderuit de laatste week.

 giphy.gif

 • Haha 1
Link to post
Share on other sites
Guest Guardian

We worden langzaamaan gedwongen om te preppen, want er valt buiten de deur vanaf vandaag niets meer te beleven. Iedereen dus aan de illegale download en voor de buis gaan hangen. Alle sportwedstrijden afgelast tot het einde van de maand.

Link to post
Share on other sites
10 minuten geleden zei Guardian:

Iedereen dus aan de illegale download

😂 Dan kan de ventilator weer de kamer in, met al die oververhitte utp kabeltjes  LOL

5e6a68ef59668-unnamed.png

 • Haha 1
Link to post
Share on other sites

in belgie juist het zelfde gisteren hebben ze beslist om da cafe en andere horeca te sluiten de scholen ook en nog van alles hopelijk doet belgie geen lockdown  maar denk wel dat het binnekort zal aankomen nu sinds gisteren zitten de mensen te hamsteren van voedsel 

 

dud ja waar gaat dat eindigen 

Link to post
Share on other sites

Ik verwacht ook dat de scholen in Nederland straks dicht gaan. Disney land is ook gesloten tot het einde van deze maand.

Link to post
Share on other sites

Wat een gekkenhuis in de supermarkt, zeg. Niet normaal. Lege schappen. Ze stonden hier gewoon te vechten om een laatste fles water.  Lange rijen voor de normale en zelfscankassa's. Echt gestoord.

Toen ik stond te wachten in de rij hoorde ik iemand zeggen: 'ik vermijd drukke plekken.' Uhm, juist. En dan wel in een lange rij gaan staan met heel wat mensen voor je. :p

 • Confused 1
Link to post
Share on other sites

Hier in de supermarkt zijn de houdbare blikken en drinken ook weg en op .. bizar dat het zo snel gaat 🙄

Waar staan we volgende week?!

Link to post
Share on other sites

Stel je is voor als Rutte gisteren Nederland volledig op lock down zou hebben gezet dan was de ramp niet te overzien. 

Link to post
Share on other sites
Guest Guardian

Onze Economie staat op het randje van een afgrond, want als er nog strengere maatregelen worden getroffen is er alleen een financieel vangnet voor mensen die hun inkomen hebben uit loondienst. Kleine zelfstandigen zonder vette spaarpot staan aan de rand van een faillissement en zullen zich dan in moeten schrijven bij hun gemeente als werkzoekende en een uitkering aan moeten vragen. Het valt me ook op dat juist de mensen die doorgestudeerd hebben de meest domme onnadenkende opmerkingen kunnen maken in interviews op verschillende locaties in het land en praten over het stil leggen van het volledige dagelijkse leven om verspreiding van iets te voorkomen waar tot nu nog geen enkel land in is geslaagd ondanks alle genomen maatregelen.

Ik lees nu in De Telegraaf een bericht waar iedereen alvast wat meer hoop uit kan halen dat dit virus uiteindelijk ook weer de kop wordt ingedrukt;

ROTTERDAM - Wetenschappers van het Erasmus MC en de Universiteit Utrecht claimen de vondst van een antilichaam tegen COVID-19. De wetenschappelijke publicatie van de groep van tien wetenschappers ligt ter beoordeling klaar bij het toonaangevende tijdschrift Nature, meldt Erasmus Magazine, dat de ontdekking een wereldprimeur noemt.

Volgens Erasmus Magazine moet het antilichaam nog op mensen getest worden, een proces dat maanden vergt.

„Het antilichaam voorkomt dat het virus nog kan infecteren en kan bovendien goed helpen bij de opsporing van het virus”, zegt hoogleraar celbiologie Frank Grosveld, een van de ontdekkers namens het Erasmus MC.

Het artikel met bevindingen van de wetenschappers is donderdag al gepubliceerd op een website met de naam BioRxiv, waarop biologen hun onderzoek kunnen publiceren en waarop collega’s kunnen reageren. In de samenvatting wordt gesproken over een antilichaam tegen SARS2, het coronavirus dat de huidige pandemie met COVID-19 veroorzaakt.

Testen kost maanden

Het antilichaam kan helpen bij de opsporing en preventie van deze vorm van corona-infectie. Volgens Erasmus Magazine moet het antilichaam nog op mensen getest worden, een proces dat maanden vergt.

Link to post
Share on other sites
20 minuten geleden zei Guardian:

Onze Economie staat op het randje van een afgrond

Inderdaad, veel gelegenheden voelen de klap al. Als hotel, restaurant zal je een buffer moeten hebben. Maar ik denk ook dat veel andere "luxe" producten in de wacht staan met aankopen.

Of te wel, we gaan weer terug naar de broodnodige producten en diensten. Hopen dat men er een buffer voor heeft.

Link to post
Share on other sites

Zelfs de melk is hier momenteel uitverkocht bij 3 supermarkten in de buurt.  Dat krijg je ervan als je mensen met dozen melk naar buiten ziet lopen. Morgen nog maar eens proberen.

Ook bij de bakker was het vanmorgen drukker dan normaal op een zaterdag. En jawel, een klant die aan het klagen was toen er vriendelijk werd gevraagd om, indien mogelijk, te pinnen.

Hij maakte de verkoopster vervolgens uit voor van alles en nog wat. Om uiteindelijk zonder brood naar buiten te lopen. Echt asociaal. 🙁

Ook zie ik bij een aantal winkels dat kassamedewerkers wegwerphandschoenen dragen. Geen idee of er daar al klanten zijn geweest met verbaasde reacties.

Link to post
Share on other sites

niet normaal meer.

wij hadden een vakantie geboekt voor volgende week.

echter is het een ramp om het bedrijf aan de lijn te krijgen. 

ze zeggen dan zo leuk op het bandje kijk op de site en daar staat je moet bellen dus waar zijn ze mee bezig heb vandaag al wel 200x gebeld 

gisteren ook iets van 100 x 

 

kom er gewoon niet door heen 

Link to post
Share on other sites

Wij gaan eind maart naar Disney met de familie. Lang voor gespaard en eindelijk kunnen boeken een half jaar geleden... Maar de kans is erg groot dat er niks van doorgaat. Gelukkig kunnen we (zover te zien) wel het geld terug vragen 🙌

We worden allemaal gek.... Vanavond een verjaardagsfeestje en nu in twijfel of we wel of niet gaan met het gezin. Bijzonder eigenlijk 

Link to post
Share on other sites
19 hours ago, Duken said:

We worden allemaal gek....

Dat is een ding wat zeker is haha. Ik ben gisteren en vandaag bij meerdere supermarkten geweest maar nergens is meer wc papier te halen 😱

Los daarvan wordt het nu wel een stuk gevaarlijker nu bekend is dat ook jonge & gezonde mensen besmet kunnen raken. 

Link to post
Share on other sites

Naast scholen en andere instellingen gaan ook alle eet- en drinkgelegenheden vanaf 18 uur vanavond dicht tot en met 6 april.

Iets zegt mij dat we morgen foto's gaan zien van lege schappen waar normaal de frikandellen en kroketten liggen. 🤪  

Next? Lock-down-situatie?

Wiet hamsteren

Op verschillende plekken in het land staan lange rijen voor coffeeshops. Mensen willen nog snel even drugs inslaan, voor de gedwongen sluiting van coffeeshops om 18.00 uur ingaat.

xxl.jpg
NOS / Guus Dietvorst
 
 
Edited by Monkie
Link to post
Share on other sites

Wiet inslaan..... Serieus 🤭 daar kom je natuurlijk de aankomende drie weken lastig aan. 

Maar nu de scholen dicht, wat verwachten we als volgende stap? Grenzen sluiten? Het gaat bijzonder snel....

Link to post
Share on other sites

Ze zeggen dat er nog meer maatregelen zullen volgen. We zullen het zien inderdaad.

Sorry, ik kan er niets aan doen. Maar toen ik bovenstaande las over dat 'wiet hamsteren', zat dit muziekje gelijk weer in me kop.

 

 • Haha 1
Link to post
Share on other sites

Coffee Lol GIF by MOODMAN

Bedankt voor de lach :) heerlijk nummer weer in me hoofd. 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Ik verwacht begin deze week trouwens ook wel een belletje van me tandarts. Dat de ingeplande afspraak niet doorgaat.

Link to post
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By zomersla
   Pas op met Mac-apps: nieuwe ransomware in omloop
   Virussen en andere kwaadaardige software komen gelukkig niet vaak voor op een Mac, maar je kunt nu beter oppassen met Mac-apps. Er gaat nieuwe Mac-ransomware rond, die bestanden versleutelt, toetsaanslagen opslaat en cryptovaluta steelt.
   Dit moet je weten >  
   meer uit leg op de ste van:  https://www.icreatemagazine.nl  en op  de AD app
  • By William
   We zitten nu al een paar weken in de lockdown door het Corona virus. Dat betekend dat we allemaal binnen zitten en de videodiensten als Netflix en Disney+ veel worden bekeken om de tijd binnen wat prettiger te maken. Los van de videodiensten zijn we ook weer meer aan het downloaden en opzoek te gaan naar content welke nog niet beschikbaar is op de videoplatformen. Maar wat is er eigenlijk de afgelopen periode met de lockdown het meest gedownload? 
   Onderstaand is een overzicht welke films en series wij Nederlanders het meest hebben gedownload de afgelopen 4 weken. De lijst op opgesteld met de data van iknowwhatyoudownload.com. Hier worden de statistieken van het torrentverkeer bijgehouden. Eventueel kan je ook even kijken of je eigen IP adres ergens is opgevallen... Dat maakt gelijk weer scherp dat je een VPN verbinding moet gebruiken. Als je een VPN verbinding gebruikt zijn dit soort zaken niet meer zichtbaar en kan je anoniem gebruik kan maken van het internet. Belangrijkste voor de downloader is natuurlijk een eventuele auteur organisatie jouw persoonlijke gegevens niet kan achterhalen...
   De 10 meest gedownloade films in tijden van de lockdown in Nederland
   Maleficent: Mistress of Evil torrents: 237 Joker torrents: 896 Gemini Man torrents: 406 Frozen 2 torrents: 154 Zombieland: Double Tap torrents: 318 Once Upon a Time in Hollywood torrents: 642 Ad Astra torrents: 507 Jexi torrents: 54 Kill Chain torrents: 53 Togo torrents: 92   Los van de films downloaden we natuurlijk ook series. Onderstaand de lijst met de 10 meest gedownloade series van de afgelopen weken.
   The Mandalorian torrents: 2.300 Vikings torrents: 5.569 Game of Thrones torrents: 16.661 Doctor Who torrents: 2.344 Watchmen torrents: 1.057 The Witcher torrents: 555 The Expanse torrents: 2.559 Mr. Robot torrents: 2.599 Rick and Morty torrents: 1.488 The Walking Dead torrents: 11.617   Misschien heb je door de bovenstaande lijst weer zin in het bekijken van een nieuwe film of serie. Wij plaatsen ook elke week de top 10 meest gedownloade content. Onze download handleidingen vind je hier. Veel kijk plezier! 
  • By William
   We zitten nu al een paar weken in de lockdown door het Corona virus. Dat betekend dat we allemaal binnen zitten en de videodiensten als Netflix en Disney+ veel worden bekeken om de tijd binnen wat prettiger te maken. Los van de videodiensten zijn we ook weer meer aan het downloaden en opzoek te gaan naar content welke nog niet beschikbaar is op de videoplatformen. Maar wat is er eigenlijk de afgelopen periode met de lockdown het meest gedownload? 
   Onderstaand is een overzicht welke films en series wij Nederlanders het meest hebben gedownload de afgelopen 4 weken. De lijst op opgesteld met de data van iknowwhatyoudownload.com. Hier worden de statistieken van het torrentverkeer bijgehouden. Eventueel kan je ook even kijken of je eigen IP adres ergens is opgevallen... Dat maakt gelijk weer scherp dat je een VPN verbinding moet gebruiken. Als je een VPN verbinding gebruikt zijn dit soort zaken niet meer zichtbaar en kan je anoniem gebruik kan maken van het internet. Belangrijkste voor de downloader is natuurlijk een eventuele auteur organisatie jouw persoonlijke gegevens niet kan achterhalen...
   De 10 meest gedownloade films in tijden van de lockdown in Nederland
   Maleficent: Mistress of Evil torrents: 237 Joker torrents: 896 Gemini Man torrents: 406 Frozen 2 torrents: 154 Zombieland: Double Tap torrents: 318 Once Upon a Time in Hollywood torrents: 642 Ad Astra torrents: 507 Jexi torrents: 54 Kill Chain torrents: 53 Togo torrents: 92   Los van de films downloaden we natuurlijk ook series. Onderstaand de lijst met de 10 meest gedownloade series van de afgelopen weken.
   The Mandalorian torrents: 2.300 Vikings torrents: 5.569 Game of Thrones torrents: 16.661 Doctor Who torrents: 2.344 Watchmen torrents: 1.057 The Witcher torrents: 555 The Expanse torrents: 2.559 Mr. Robot torrents: 2.599 Rick and Morty torrents: 1.488 The Walking Dead torrents: 11.617   Misschien heb je door de bovenstaande lijst weer zin in het bekijken van een nieuwe film of serie. Wij plaatsen ook elke week de top 10 meest gedownloade content. Onze download handleidingen vind je hier. Veel kijk plezier! 

   View full nieuwsbericht
  • By dijkrat
   hulp gevraagd

   ik heb blijkbaar iets gedownload en nu zijn mijn bestanden decrypt
   hoe kan ik dat oplossen   ---=    GANDCRAB V5.0.4  =---

   ***********************UNDER NO CIRCUMSTANCES DO NOT DELETE THIS FILE, UNTIL ALL YOUR DATA IS RECOVERED***********************

      *****FAILING TO DO SO, WILL RESULT IN YOUR SYSTEM CORRUPTION, IF THERE ARE DECRYPTION ERRORS*****

   Attention!

   All your files, documents, photos, databases and other important files are encrypted and have the extension: .FWNUSMP     

   The only method of recovering files is to purchase an unique private key. Only we can give you this key and only we can recover your files.


   The server with your key is in a closed network TOR. You can get there by the following ways:

   ----------------------------------------------------------------------------------------

   | 0. Download Tor browser - https://www.torproject.org/

   | 1. Install Tor browser
   | 2. Open Tor Browser
   | 3. Open link in TOR browser:   http://gandcrabmfe6mnef.onion/b066090ea4829343                       
   | 4. Follow the instructions on this page

   ----------------------------------------------------------------------------------------                   
      

   On our page you will see instructions on payment and get the opportunity to decrypt 1 file for free.


   ATTENTION!

   IN ORDER TO PREVENT DATA DAMAGE:

   * DO NOT MODIFY ENCRYPTED FILES
   * DO NOT CHANGE DATA BELOW

   ---BEGIN GANDCRAB KEY---
   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
   ---END GANDCRAB KEY---

   ---BEGIN PC DATA---
   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
   ---END PC DATA---

 • Who was online  2 Users were Online in the last 2 hours


×
×
 • Create New...